Wednesday, 7 August 2019

Dating Pertama Bulan Ogos ☺️


Alhamdulillah settle business dating Ibu semalam dekat McDonalds Bangi. Dari awal pukul 2.30 sampai 5 tadi Zehraa kerja main je kat Playground 😂

Tak berhenti main langsung! Turun naik, tergolek. Terlanggar kerusi orang pun tak nangis. Seronok sangatlah tu main, kawan ramai sampai lupa kesakitan. 😆

Syukur Zehraa pandai bawak diri. Tapi Ibu yang asyik memerhati. Risaulah jadi apa-apa nanti ayahnya tanya macam-macam haaa. 🌝

Alhamdulillah ok je cuma ada la sekali dia melalak tetiba. Menjerit Ibu panggil dia. Sampai terhenti budak-budak kat playground dari gelak, sebab Ibu menjerit. Rasa stop sekejap dunia masa menjerit tu. 🤣

Ingatkan kenapa rupanya dia mengantuk 😴 Mujur Master Amir (husband Kak Nad) pujuk dengan makanan.

Lepas dari tu mengamuk plak nak main handphone. Ngantuk sangat dah tu. Balik ni confirm nyenyak tak ingat dah.

Terima kasih Kakak Ziyani teman Zehraa main. Terima kasih untuk motivasi & ilmu hari ni kepada mentor dan guruku; Mami Aeinna Musa dan Master Nadiah Suhaidi. 😊

Kurangkan “tapi” tingkatkan prestasi! 💪🏻🌈

Syaza,
Mompreneur Yang Komited 💪🏻

6 comments:

  1. Replies
    1. Hehe. Mudah kat sini ada playground, anak-anak boleh main sambil di pantau kami ^^,

      Delete
  2. cuak kejap mummy ye. hehe. rupanya sebab mengantuk je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha cuak! Sebab dia jenis susah giler nak menangis. So kalau menangis tu means ada la something terjadi ")

      Delete
  3. budak2 kalo mengantok memang boleh menguji kesabaran mak2 nye...hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.