Sunday, 18 August 2019

Cadangan Set Kesihatan Jantung Shaklee (Fungsi, Testimoni dan Harga)

FUNGSI TESTIMONI DAN HARGA SET KESIHATAN JANTUNG SHAKLEE
Kesihatan jantung aset terpenting dalam hidup kita. Penyakit berkaitan jantung bukan sahaja menyerang warga emas malahan, golongan muda juga tidak terlepas. Ada pelbagai faktor mengapa penyakit jantung ini mudah menyerang sesiapa sahaja tak kira usia dan jantina.

Antara faktor yang menyumbang ialah gaya hidup, pemakanan dan genetik keluarga. Di dalam kesibukan kita bekerja dan melakukan kerja hakiki, tugasan menjaga kesihatan jantung amat perlu dititikberatkan. Pengambilan nutrisi serta vitamin amat penting untuk menguatkan kesihatan jantung dari masa ke semasa.

Cadangan Set Kesihatan Jantung Shaklee

Set Vitamin Shaklee untuk Kesihatan Jantung

1. CoQ-Trol Plus

Coq-Trol Plus ialah supplemen yang membekalkan vitamin enzim CoQ10. Coenzim Q10 ini telah menjadi di antara supplemen pilihan yang paling popular seluruh dunia. Analisis dari penjualan global menunjukkan, pembelian supplemen CoQ10 oleh pembeli ini akan mencecah sehingga $849 Million menjelang 2020.  CoQ10 ini memberi manfaat yang sangat baik untuk golongan yang menderita masalah kardiovaskular (CVD), serta mengurangkan risiko untuk penyakit jantung berulang danmemberi hasil yang baik bagi pesakit dengan masalah kegagalan jantung.

2. Omega Guard




Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan yang mengandungi sumber asid lemak baik omega-3. Asid lemak baik omega-3 ini membantu menyokong ke arah kesihatan jantung yang lebih sihat. Tubuh badan kita tidak menghasilkan asid baik ini secara semulajadi melainkan kita perlu dapatkannya sendiri dari sumber luaran iaitu makanan dan supplemen. Omega Guard Shaklee adalah supplemen minyak ikan yang memiliki ketumpatan dan kepekatan minyak ikan paling tinggi berbanding jenama lain.

3. Phytocol-ST




Phytocol merupakan sumber sterol dan stanol dari tumbuhan yang berfungsi untuk mengawal paras kolestrol di dalam darah. Kolestrol sentiasa menjadi antara punca utama yang menyumbang kepada masalah kesihatan jantung. Sterol dan stanol mempunyai struktur yang serupa dengan kolestrol, maka mereka akan bersaing untuk penyerapan dan sekaligus menambah baik kesihatan jantung.

4. Vivix

Kandungan polifenol di dalam Vivix bertindak sebagai antioksidan terbaik dan bermanfaat dalam mengekalkan fungsi kesihatan jantung yang baik seperti menambah baik sistem aliran darah, menyokong kesihatan pembuluh darah dan mengekalkan fungsi optima pembuluh darah yang bertanggungjawab untuk kesihatan jantung.


Fungsi Set Kesihatan Jantung Shaklee


fungsi set kesihatan jantung shaklee
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung berulang : Sakit jantung boleh berulang kembali pada bila-bila masa. Oleh itu amat perlu untuk kita melindunginya daripada berlaku kembali.
  • Mengawal paras kolestrol : Kolestrol ialah antara punca utama yang memudahkan terjadinya masalah jantung. Kawal paras kolestrol segera hari ini.
  • Menurunkan berat badan : Berat badan berlebihan menyumbang kepada terjadinya pengumpulan lemak jahat yang membawa kepada masalah kolestrol seterusnya penyakit jantung. Set ini membantu menurunkan berat badan seterusnya mengurangkan risiko masalah kolestrol.
  • Menyokong kesihatan pembuluh darah : Pembuluh darah di dalam jantung amat penting kerana ia berfungsi untuk membantu proses pengepaman darah ke seluruh sistem badan. Antara punca pembuluh darah ini gagal berfungsi dengan baik ialah kerana laluannya sempit akibat pengumpulan kolestrol di sekitarnya. 
  • Mengelakkan risiko kolestrol : Gabungan CoQ10, Asid lemak omega-3, Sterol dan stanol tumbuhan serta polifenol di dalam set ini dapat membantu untuk mengurangkan risiko kolestrol.

Testimoni Pengguna dan Pengamal Set Cadangan Kesihatan Jantung jenama Shaklee

testimoni set kesihatan jantung shaklee
Awal bulan lepas, ayah mertua dimasukkan ke hospital dan doktor beritahu serangan jantung pertama dan ada salur darah tersumbat. Jadi perlu refer ke IJN. Pagi semalam buat pemeriksaan di IJN nak tengok berapa salur darah yang tersumbat. Sama ada kena masuk belon atau angioplasty atau terus kena buat pintasan jantung / bypass.
Alhamduillah petang doktor sahkan salur darah dah tak tersumbat. Jadi ayah boleh balik rumah. Apa yang kami ikhtiarkan adalah berikan ayah Set Kesihatan Jantung merangkumi Phytocol-ST, Omega Guard, CoQ-Health dan Vivix. Memang niat supaya clot di salur darah tersumbat tu hilang secara semulajadi.

Kredit Testimoni kepada : greenvitamin.net

Sharing tentang seorang customer, sakit jantung hampir 20 tahun menghidapnya. Kaki bengkak dan tak larat nak buat kerja rumah. Rasa lemah sangat-sangat. Tapi selepas ambil Set Jantung Shaklee, alhamdulillah dengan izinNya rasa bertenaga dan kaki dah tak bengkak. Banyaklah perubahannya. Nama customer saya Makcik Hawa duduk dekat Klang. Sekarang ni dah masuk yang ketiga kali repeat order. 

Kredit testimoni kepada : http://healthy.babykawaiistore.com

Harga Set Kesihatan Jantung Cadangan Shaklee

HARGA SET KESIHATAN JANTUNG SHAKLEE
Harga Set Kesihatan Jantung Shaklee


Item Harga (RM)
CoQ-Trol Plus
148
Omega Guard
137
Vivix
475
Phytocol-ST
197

 Untuk yang membeli SATU SET PENUH, akan terus automatik menikmati :
  • Keahlian Shaklee PERCUMA
  • Penghantaran PERCUMA
  • Cash Back RM 35
  • DISKAUN 20% daripada harga tertera [jumlah keseluruhan akan menjadi RM 766 (jimat RM 191)]

Cara Mendapatkan Set Ini 🙋

Hubungi talian 018-7684817 (Syaza) >> Klik untuk WhatsApp 😊


order set kesihatan jantung shaklee
Klik Banner untuk Order

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.