Tuesday, 6 August 2019

Set Awet Muda Shaklee (Fungsi, Testimoni dan Harga)

Kulit tegang, anjal dan cantik walau usia kian meningkat menjadi impian setiap dari kita terutama untuk kaum wanita. Oleh sebab itu, di Shaklee kami menyediakan satu set yang khas bagi kita yang serius dalam penjagaan kulit bermula dari wajah dan di seluruh tubuh badan untuk kelihatan awet muda walaupun sudah memasuki usia 30-an dan 40-an, malahan 60-an! Kulit yang sihat datang daripada dalaman yang sihat dan sel badan yang 'muda'. Tanpa membuang masa, jom kita sama-sama membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang Fungsi, Testimoni dan Harga Set Awet Muda Shaklee.

SET AWET MUDA SHAKLEE [FUNGSI, TESTIMONI & HARGA]

set awet muda shaklee

FUNGSI SET AWET MUDA

Dalam Set Awet Muda Shaklee, kita ada 5 item atau produk utama iaitu
  • Vivix
  • Sustained Release Vita-C Plus (Vitamin C)
  • GLA Complex
  • Collagen Powder Plus
  • Energizing Soy Protein (ESP)
Kelima-lima produk utama ini mempunyai fungsi tersendiri yang menyumbang untuk kulit kelihatan awet muda dan sihat berseri.

🔹 Vivix

Mempunyai kandungan polifenol yang terkenal dalam kecantikan kulit dan memberikan fungsi 
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan penghasilan kedutan di wajah
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Menyokong penghasilan kolagen yang lebih sihat
  • Memberikan kulit yang lebih tegang dan muda

🔹 Sustained Release Vita-C Plus (Vitamin C)

Kita perlu mendapatkan Vitamin C setiap hari kerana tubuh badan kita tidak boleh hasilkan Vitamin C. Malah ia akan hilang setiap hari dari badan. Kekurangan Vitamin C akan menyebabkan kita mudah mendapat masalah kulit penuaan awal. Fungsi utama Vitamin C ini di dalam menjadikan kulit awet muda ialah
  • Menggalakkan penghasilan kolagen secara semulajadi
  • Menghaluskan kulit wajah
  • Memberi perlindungan extra kepada kulit
  • Memperbaiki tona kulit wajah
  • Memberikan tona kulit sekata 

🔹 GLA Complex

GLA adalah singkatan kepada 'Gamma Linoleic Acid' atau asid linoleik gamma. Dihasilkan dari minyak borage yang mengandungi kandungan GLA paling tulen, semulajadi dan berkepekatan tinggi. Gabungan istimewa GLA dengan minyak benih bunga matahari dan Vitamin E menyokong penghasilan kulit yang cantik berseri dan awet muda. Fungsi GLA Complex ialah
  • Menyeimbangkan hormon dalam badan agar membantu kulit lebih cantik
  • Mengelakkan masalah jeragat
  • Mengurangkan masalah pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari

🔹 Collagen Powder Plus

Collagen Powder ini terbukti secara saintifik berkesan memberikan kulit awet muda seawal 8 minggu. Dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam, dan mempunyai berat molekul paling rendah bagi mengoptimumkan penyerapan kolagen dalam kulit, ia berfungsi untuk
  • Mengekalkan keseimbangan kandungan kolagen dalam kulit
  • Mengurangkan kedutan halus di muka
  • Melambatkan proses penuaan awal
  • Menegangkan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Melembapkan kulit muka

🔹 Energizing Soy Protein (ESP)

Protein adalah keperluan asas dalam membina blok sel di dalam tubuh badan kita. Sel kulit memerlukan protein yang baik dan berterusan kerana kulit kita melalui proses pembaharuan di setiap 28 hari. Fungsi ESP ialah
  • Memperbaharui sel kulit dengan sel yang lebih baru dan cantik
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit
  • Menyamaratakan tona kulit wajah
  • Mengecilkan liang pori pada wajah
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak dan terlalu kering

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Fara ambil fullset!

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kulit lebih lembap kesan seawal 17 hari

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Wah cerah berseri~

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Ada anak 1 dah tapi lebih cantik dari sebelumnya. Awet muda ~ :)

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kulit cerah dan moist semulajadi

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kesan ketara! Lingkaran bawah mata hilang, kulit lembap, lembut. Macam pakai make-up, padahal tak pun.

HARGA SET AWET MUDA

ItemHarga (RM)
Vivix (150 mL)475
Vita-C Plus (180 tablets)97.5
GLA Complex (90 softgels)91.25
Collagen Powder (15 sachets)298
ESP (850 gram)161.25

Total jumlah bagi satu set ini ialah RM 1,123. 

➤➤➤ Bagi yang membeli FULLSET ini, Syaza sediakan DISKAUN 20% dari harga asal dan FREE MEMBERSHIP Shaklee serta CASHBACK RM 44 kepada anda. Dan FREE POSTAGE! 😍

Hubungi Syaza hari ini bagi order Set Awet muda Shaklee dan, kepada yang nak beli Fullset sila 'Redeem' tawaran diskaun 20%, Free Membership dan Cashback kepada Syaza segera! Klik untuk WhatsApp Syaza.

Jadi, bagi kita yang sedang mencari produk suplemen dalaman untuk kelihatan awet muda Shaklee adalah jawapan terbaik kerana produk Shaklee merupakan jenama suplemen nombor #1 yang memberi kepuasan untuk hal ehwal kecantikan dan kesihatan.

Hubungi Syaza untuk dapatkan set ini bagi kulit anjal berseri hari ini

36 comments:

  1. Oh ada set awet muda rupanya Shaklee ni. Banyak juga produknya Shaklee ni dan fungsinya pun banyak juga. Harap sesiapa yang perlukan produk ni boleh beli nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khas untuk yang menjaga kecantikan; this is the set :)

      Delete
  2. Bagus nya tgk testimonial tu. Ada perubahan ketara kat pengguna-pengguna kan. Sesuai dgn diorang produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Yang penting selamat digunakan, halal dan semulajadi. :)

      Delete
  3. Wah shaklee pun ada set awet muda. Bagusnya.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi try produk shaklee ni. Selalu jugak dengar nama produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom cuba. Boleh mulakan dengan Daily Essential Set. Vitamin harian untuk kegunaan harian :)

      Delete
  5. Mestilah nak kulit mantain cantik je walaupun umur dah meningkat.

    Akak ni obses sikit bab kulit muka ni. Nak kulit sihat, tak putih pun tak pe. Hehehe

    Banyak kebaikan set awet muda ni. Sesuai sangat untuk mereka yang pentingkan penampilan kulit wajah 💗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ruby maintain cantik inshaAllah asbab Shaklee ni hihi. Mak anak 4 maintain gojes!

      Delete
  6. Akak ni ahli tau. Tp da lama x beli guna akaun sendiri. Sebab makan vit c jer. Tu pun few months baru beli.
    Nanti nak aktifkan la keahlian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh akak ahli rupanya. Vitamin C tu 6 bulan bertahan memang 6 bulan seterusnya baru kita beli la kan hihi. Aktifkan akak banyak penjimatan dapat tu :)

      Delete
  7. Set Awet Muda tu tak tahan hehehee satu set lengkap dan semua ada kalau beli macam ni satu set rasa lebih murah. Produk Shaklee ni memang terkenal dan juga dijamin berkualiti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tak menahan kan. "Set Awet Muda". Itu la nama yang sesuai sebab fungsi dia semua untuk beri kulit yang tak makan dek usia terlalu cepat. Di samping memudakan sel badan kita. Yeaps amek 1 set lebih murah dan jimat :) Hasilnya pun berbaloi. inshaAllah

      Delete
  8. Bab maintain awet muda ni semua wanita seronok nk baca ni....sapa yg xnak awet mudakan...terima kasih dgn perkongsian ni...banyak manfaatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Bonda sudi singgah di sini! Betul Bonda, semua orang nak awet muda ")

      Delete
  9. Menangis juga bila tengok harganya. Nak jaga kesihatan badan dan muka memang kena konsisten, then minum air secukupnya. Sis pun susah sangat nak istiqomah kalau makan-makan ubat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Bella, jangan menangis~ xD Benda boleh bawa bincang kita bagi less 20% hahhaa. Ye betul tu sis bab kesihatan and muka ni kena istiqamah penjagaannya :)

      Delete
  10. Bab awet muda.. Sapa yang taknak kan.. Mesti la nak.. Saya mmg xleh tinggal. Vitamin C.. Wajib amik hari2 tau

    ReplyDelete
  11. wah nampak ketara sangat beza sebelum & selepas. Produk shaklee memang famous kan ramai orang puas hati pakai. Set awet muda ni mesti ramai pengguna cari kan

    ReplyDelete
  12. Seronoknya kalau dapat kulit sihat + cantik ni. memang superb lah.
    Tapi apa-apa pun yang penting kena rajinkan + consume suplemen, result memang superb.
    Shaklee terbaik

    ReplyDelete
  13. Bnayak juga fungsi Vivix tu, boleh kata semua kes akan consume Vivix.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vivix ni dia fokus kepada kesihatan DNA kita. Sebab tu mostly sesuai dengan Vivix kerana kesihatan kita bermula dari dalaman yang baik. But still, untuk dapatkan vitamin seperti Vitamin C, multivitamin semua, Vivix tak supply all that. Dalam Vivix kita ada Resveratrol dan Polifenol sahaja :) khas untuk kesihatan DNA sel badan

      Delete
  14. Wah memang nampak the perubahan, i have not try this brand yet. Nanti i check it out ya.

    ReplyDelete
  15. Ramak kawan promote shaklee, tapi belum cuba lagi. Tengok testimoni macam tertarik. Hari hari sayambil vitamin c . Itu wajib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib! :D Coz kita tak dapat buat vitamin c kan :)

      Delete
  16. wow macam menarik. wajib beli tu .. the vitamin c which ada kat dalam really makes your face feels so good!

    ReplyDelete
  17. Ramai testimoni baik ni, kena mengamalkan selama berapa lama baru ada kesan sebegini? Terima kasih atas pengongsian info.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.