Friday, 23 August 2019

Jerawat Beranak Pinak : Saya Cuba Set Cantik Shaklee Sendiri


testimoni set kulit cantik dan herblax untuk masalah jerawat teruk bernanah merah


TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE UNTUK KULIT BERJERAWAT DAN BERPARUT

Saya consume ESP first, muka memang breakout teruk sebab tersalah guna skincare xxx. Memang organik 100% tapi healing dia tu nak masuk 3 bulan pun makin beranak pinak jerawat tu.

Scar parut jerawat pun makin banyak. Dari muka jerawat biasa, jadi luar biasa. Memang sebelum ni pun jerawat banyak juga. Dari 2012, naik, turun, naik, turun. Bila dah amalkan Shaklee, naik tu time PMS je la.

Kulit before, jerawat memenuhi muka sampai tak muat ruang! >.< Tapi selepas ber-Shaklee, hurmmm cantiknya masyaAllah macam awek Korea~ 😍

Ambil ESP, seminggu kemudian ambil Herblax dan Vitamin C. Konsisten dalam sebulan, banyak perubahan. 3 bulan lepas tu, jerawat dah takut nak naik. Then nak hilangkan parut jerawat pula tambah Vitamin E, memang berkesan! Rajin minum air itu wajib dan rajin cuci muka.

testimoni set kulit cantik dan herblax untuk masalah jerawat teruk bernanah merah
Pengalaman sendiri menggunakan Set Cantik Shaklee
Hasilnya, terbaik. Macam tak percaya je kalau tengok sebelum dan selepas. Tapi inilah dia real testimoni sebenar Set Cantik Shaklee tambah Herblax (untuk detoks kulit) memberikan kesan yang memuaskan hati. Kulit muka dah bersih dan flawless.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Syaza di talian 018-7684817 atau klik banner untuk order :

Shop Now

Baca Selanjutnya :

4 comments:

  1. risau jgk kalau ada masalah jerawat mcmtu kan, nsb la walaupun akak jenis kulit berminyak tp jerawat ada sebulan seminggu je muncul sikit2 hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, nasiblah jerawat. umur muda 😁 coz biasanya start 30 ke atas kita tak ada dah masalah jerawat ni.

      Delete
  2. Replies
    1. Sama-sama. Ada kawan atau keluarga nak beli Shaklee inform Syaza ye 😊

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.