Wednesday, 21 August 2019

Aku yang Dulu Bukan yang Sekarang

testimoni set cantik shaklee dan alfalfa complex atasi masalah jerawat teruk bernanah berdarah

Cik Faezatul telah menderita masalah kulit berjerawat sejak sekian lama. Jerawat jenis batu dan sering bernanah serta pecah walaupun ketika dalam solat sangat merungsingkan Cik Faezatul. Lalu, beliau memilih untuk ikhtiar dengan menggunakan Set Cantik Shaklee beserta gabungan beberapa vitamin lain yang sesuai untuk menyingkirkan masalah jerawat beliau.

TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE DAN MASALAH JERAWAT BERNANAH BERDARAH

testimoni set cantik shaklee dan alfalfa complex atasi masalah jerawat teruk bernanah berdarah
Gambar Kiri : 25 Jun 2016

Waktu ni Faezatul masih belum kenal Shaklee. Setelah hampir 10 bulan amalkan Shaklee, baru hari ini Faezatul berani nak share gambar close up dekat macam ni. Muka Faezatul pernah berjerawat teruk! Jerawat besar, merah dan bernanah ranum kat dalam tu. Sakitnya Ya Allah, menangis. 😭 

Bahagian paling sedih bila jerawat boleh meletop anytime yang dia suka. Kadang tak sedar pun, tetiba dekat telekung dah ada darah! Geli kan? 😱

Puncanya? Faezatul tersalah guna skincare. Tak nak mention skincare apa tapi mungkin sesuai dengan orang. Bukan saya.

Salah sendiri juga gatal sangat nak try, padan muka! Terpengaruh dengan iklan claimed cantik advanced. 😜

Gambar Kanan : 2 April 2017

Faezatul bermula dengan Shaklee dari Vitamin E dan ESP. Alhamdulillah, 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara. Jerawat yang membengkak, MAKIN KECUT. Parut MAKIN PUDAR.

Masa tu dah yakin dengan Shaklee. Sebulan kemudian Faezatul slowly tambah Vitamin C, B-Complex, GLA Complex dengan pencuci Nutriwhite. Perubahan makin ketara tapi lambat progress nya. November 2016, mula tambah Alfalfa Complex. Dan sangat diakui, “kerja” Alfalfa memang TERBAIK!

Dia speed up healing process dan totally detoks kulit Faezatul. Alhamdulillah sangat happy! 👏🏻😊

Mula dari “trauma” lampau, Faezatul dah tak pakai skincare langsung sampai sekarang ni. Untuk luaran Faezatul cuma sapu Herbal Blend sebagai pelembap dan penghilang parut. Best! Sejuk je kulit. Yang tinggal sekarang ni cuma parut merah yang degil. Ada lagi dalam 30% je macam tu. Nampak gaya kena makan ESP sungguh-sungguh lepas ni, hehehe. Kasi licinkan parut. 💓


testimoni set cantik shaklee dan alfalfa complex atasi masalah jerawat teruk bernanah berdarah

Anda ada masalah jerawat seperti Faezatul? Cuba Set Cantik Shaklee hari ini. Untuk mendapatkan Set Cantik Shaklee, boleh hubungi Syaza di talian 0187684817 (klik untuk WhatsApp).

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.