Friday, 13 September 2019

Testimoni Nutriferon Granules Shaklee Seisi Keluarga

Testimoni Nutriferon Granules Shaklee Seisi Keluarga

Nutriferon ialah immune booster atau penggalak untuk interferon bekerja bagi melawan sebarang jangkitan kuman, virus serta membantu memberi kekuatan antibodi kepada kita semua. 

Testimoni Nutriferon Granules Shaklee

1. Untuk anak-anak saya

testimoni nutriferon untuk sistem imunisasi pertahanan antibodi kanak anak-anak
Put banyak bagi as protection. Sebab anak-anak bercampur ramai-ramai atau main air masa cuti ni kan. Buat macam ni sebab bila balik kampung, lepas cuti anak sakit. Nak elak batuk dan berhingus juga. Nutriferon ni dah macam travel kit.

2. Kegunaan utama waktu cirit birit melanda

testimoni nutriferon granules untuk masalah cirit birit
Kin ambil sendiri sebab ceri beri (cirit birit). Dalam tempoh 24 jam dah rasa kesan positifMasa tu memang tak tahu pun Nutriferon ni bagus untuk diarrohea. Tapi tawakal je sebab tak tahan sangat. Sekarang ni siapa-siapa sakit perut kat rumah tu, suruh kemam Nutriferon.

3. Tingkatkan platelet darah masa denggi

testimoni nutriferon granules untuk naikkan platelet darah masa denggi
Syida makan Nutriferon time denggi. Alhamdulillah tak warded sebab platelet atas 150Lagi pun pilih duduk rumah sebab menyusu. Tapi setiap hari gi emergency betapa 4 jam untuk ambik darah dan masuk air.

4. HFMD dewasa dan kanak-kanak

testimoni nutriferon granules shaklee untuk masalah hfmd ulser dewasa kanak-kanak
Kak Pia makan Nutriferon masa kena HFMD. Beberapa bulan kemudian anak pula kena HFMD. Bagi makan Nutriferon juga. Alhamdulillah asbab makan Nutriferon ni badan tak demamDalam 4 hari dah ok. Bintik-bintik dan sakit badan dah hilang. Sakitnya tak berlanjutan. Ulser kat mulut pun seakan terbantut. Keluar sedikit sahaja



Ketahui lebih lanjut tentang Fungsi, Kegunaan dan Keistimewaan di sini >> Kenali Nutriferon Granules Shaklee

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.