Tuesday, 22 October 2019

Cinch® Tea Mix Shaklee (Fungsi, Keistimewaan dan Testimoni)

Cinch® Tea Mix Shaklee (Fungsi, Keistimewaan dan Testimoni)

Cinch® Tea Mix sangat popular terutama bagi mereka yang sedang mencari minuman untuk meningkatkan metabolisma, tenaga badan, untuk mengurangkan inci dan kurus terutama di bahagian perut dan peha serta bagi mereka yang terlalu ketagih dengan minuman manis dan minuman 3 dalam 1. Selain itu, ia juga teh pilihan bagi mengatasi masalah terlalu letih dan mengantuk serta peneman ketika perlu travel jauh dan memandu dalam jarak yang jauh dan lama.

Pengenalan Cinch® Tea Mix Shaklee


Teh ini dikenali sebagai Cinch® ENERGY Tea Mix. Produk yang sangat eksklusif dan juga turut dikenali sebagai teh hilangkan mengantuk. Gabungan 3 jenis teh iaitu >> Teh Putih, Teh Merah dan Teh Hijau Redka. 

Dalam sekotak Cinch® Tea Mix, mengandungi 28 energy sachets. Cara bancuhan yang sangat mudah, boleh disediakan dengan air sejuk atau panas. Tiada kandungan gula (zero sugar) dan memiliki bau yang sangat harum. Cinch® Tea Mix minuman terbaik bagi menggantikan nescafe dan air kaffein.

Gabungan 3 Jenis Teh : Tingkatkan Tenaga & Metabolisma

  • Serbuk Teh Hijau Redka (Redka Green Tea Powder)
  • Ekstrak Teh Merah (Red Tea Extract)
  • Teh Putih (White Tea)

Cadangan Cara Bancuh Cinch® Tea Mix


Masukkan 1 sachet ke dalam air sejuk atau air panas >> Siap untuk di minum.
  • Boleh campur dengan madu/lemon
  • Boleh bancuh terus dalam air mineral dan minum

Keistimewaan Cinch® Tea Mix dan Kelainannya Berbanding Teh Lain
  • Selamat dan semulajadi
  • Penggalak tenaga semulajadi (energy booster)
  • Tambahan taurina yang terbukti secara penyelidikan untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Alternatif terbaik bagi menggantikan minuman berkaffein, soda atau minuman manis
  • Tanpa gelatin
  • Tiada perisa dan perasa tiruan
  • Tiada bahan pewarna dan pengawet
  • Tiada gula dan sebarang bahan pemanis

Fungsi dan Kebaikan Cinch® Tea Mix Shaklee
  • Untuk menggantikan minuman tinggi kaffein
  • Lebih berkhasiat daripada minuman kaffein
  • Sumber penggalak tenaga
  • Memberikan rangsangan kepada badan untuk penghasilan tenaga
  • Membantu mengurangkan inch loss
  • Memecahkan lemak
  • Menguruskan badan
  • Penggalak fokus, membantu bekerja dengan lebih fokus
  • Mengawal selera makan
  • Mengelakkan diri daripada mengunyah makanan selalu
  • Meningkatkan metabolisma 
  • Meningkatkan pembakaran lemak 3 kali ganda terutama bagi yang bersenam

Siapa Sesuai Cinch® Tea Mix?
  • Atlet sukan
  • Mereka yang susah fokus
  • Selalu letih dan mengantuk
  • Sering travel jauh
  • Memandu jarak jauh dan tempoh yang lama
  • Ingin mengurangkan ketagihan terhadap minuman manis dan 3-in-1
  • Sering lesu dalam kehidupan harian
  • Pekerja syif yang tak menentu
  • Pekerja yang banyak bekerja di waktu malam
  • Pelajar yang nak stay up belajar lebih masa
  • Nak kuruskan badan
  • Nak hilangkan inch loss
  • Ingin meningkatkan metabolisma badan
  • Mahu mengurangkan selera makan
  • Mahu mengurangkan craving makanan yang tidak berkhasiat

Testimoni Cinch® Tea Mix


1. Pengganti minuman berkaffein dan 3-in-1

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee gantikan nescafe
Saya minum Cinch Tea untuk ganti nescafe, tahan mengantuk pagi dan lepas lunch. Selepas minum Cinch Tea terus rasa segar! Tak perlu buang masa dengan tidur.

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee alternatif kopi untuk stay up
Cinch Tea best! Alternatif kopi masa study dulu untuk stau up. Setiap kali minum mata cerah dan metabolisma meningkat.

2. Bertenaga Stay-Up Malam dan Bekerja Malam

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee stay up malam
Badan segar. Siapa jenis stay up malam bangun 2-3 pagi, minumlah Cinch Tea. Tak mengantuk nanti.
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee stay up malam
Jam 5 petang minum Cinch Tea sebelum jogging. Hasilnya tak mengantuk sampai jam 1 pagi walaupun siang tak rehat! Sangat sesuai untuk orang yang nak stay up -- memang bagi energy.


Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee kerja syif malam
Sejak cuba Cinch ni terus jatuh cinta. Penyelamat waktu nak buat kerja larut malam sampai ke pagi. Badan rasa segar, mata tak letih. Esok pergi kerja pun tak mengantuk. Kalau balik kampung, bawa bekal Cinch Tea drive terus ke kampung tanpa stop.


3. Tak Mengantuk dan Letih di tempat Kerja

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Suami minum Cinch Tea dia suka! Lawas dan tak mengantuk waktu kerja

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Kalau sehari tak minum. laloq je rasa. Setiap pagi saya bancuh gelas besar, letak 1 sudu kecil gula, minum sambil buat kerja.
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Best sangat Cinch Tea, kalau ambil waktu mengantuk automatik badan segar. tak mengantuk dah. Energy lain dari yang lain.

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Beri tenaga yang superb! Kalai minum memang tak mengantuk dekat office. Kalau minum time petang boleh berjaga sampai 2-3 pagi. Saya suka!

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Kalau anak tidur lambat esoknya saya amek Cinch Tea, mata terang macam spotlight! Kalau jalan jauh husband minta bancuhkan untuk dia. 
Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Pagi saya bancuh Cinch Tea, ESP dengan Meal Shakes baru ada power! Kalau tak rasa malas nak buat apa-apa. Saya juga menyusu, bayi 8 bulan. Susu maintain banyak.


Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk
Suami tak boleh hidup tanpa Cinch Tea. Bukan elak mengantuk waktu drive je tapi memang amek setiap hari lepas breakfast. Nampak beza kalau amek mata segar bugar, buat kerja laju. Kalau tak amek, nampak lemau.

4. Memberi tenaga dan tak mengantuk drive jauh

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Mata tak mengantuk sepanjang drive 6 hingga 7 jam

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Mata segar nak drive

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee tak mengantuk drive jauh
Saya rekemen pada student. Saya drive sorang dari KL ke Penang tak lemau langsung


5. Energy Booster dan Meningkatkan Metabolisma Badan

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Energy booster masa hiking tak rasa penat pun

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Sebelum ni stamina biasa je tapi lepas amek Cinch rasa stamina best masa kat gym

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Buat zumba berperluh macam mandi. Beza sangat kalau tak amek cinch Tea

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee energy booster
Saya amek Cinch Tea sebelum bersenam dan jogging. Bertenaga untuk lari lagi jauh. Kurang penat. Combo dengan Coq-Trol untuk lebih tenaga


6. Membantu Turunkan Inch Loss dan Berat Badan

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Berat badan cepat turun lepas habis pantang

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Berat statik akhirnya dapat turun

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee inch loss turun berat badan
Inch loss sharp! Badan berbeza


7. Mengurangkan Selera Makan dan Craving Benda Tak Berkhasiat

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee kurang craving dan selera makan
Ambil Cinch Tea hilang rasa craving

8. Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee untuk ibu menyusu dan mengandung
Loya waktu pregnant hilang! Minum Cinch Tea badan pun rasa segar

Testimoni Cinch® Tea Mix shaklee untuk ibu menyusu dan mengandung
Waktu hamil anak kedua rasa letih dan mengantuk. Selalunya amek kopi tapi saya tukar pada Cinch Tea memang best! Tak mengantuk dan tak tidur siang. Bertenaga walaupun anak pertama lasak.

DAPATKAN CINCH® TEA MIX SHAKLEE HARI INI

HARGA SEKOTAK CINCH® TEA MIX SHAKLEE :
1 KOTAK (28 SACHETS) RM 131.25 

CARA PENGGUNAAN :
Untuk orang dewasa sahaja. Ambil 1 sachet sehari bersama air sejuk atau panas.

DAPATKAN HARI INI :
Hubungi Syaza di talian 0187684817 untuk order CINCH® TEA MIX SHAKLEE (klik di sini untuk WhatsApp)



1 comment:

  1. Tak pernah lagi cuba cinch tea mix shaklee ni. bagus benefits minum tea ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.