Wednesday, 2 October 2019

6 Sebab Ostematrix Shaklee Kegemaran Ramai

kenapa ostematrix shaklee ramai orang suka

Alhamdulillah hari ini kita kembali kepada keadaan cuaca yang sangat sempurna dan menyeronokkan! No more jerebu. TQ Allah. Syukur alhamdulillah.

Hari ini Syaza nak kongsikan kepada semua, 6 Sebab Ostematrix Shaklee ni sentiasa menjadi kegemaran ramai. Sebelum tu Syaza nak tanya, siapa dekat sini dah pernah makan Ostematrix? Angkat tangan sikit. Hehe

Orait jom kita tengok, apakah 6 sebab itu.

6 Sebab Ostematrix Shaklee Kegemaran Ramai

1. Ostematrix Tolong Elak Kejang Kaki

Haritu Syaza ada tanya dekat Facebook, siapa yang pernah dengar nama simpul biawak dengan tarik mengkarung, ramai rupanya yang pernah dengar ayat, hihi. Dan ramai juga yang kongsikan pengalaman mereka yang selalu kena kejang, simpul biawak dan tarik mengkarung ni terutama masa pregnant. Ha, siapa yang selalu kena masalah kejang kaki ni please make sure kandungan kalsium dengan magnesium korang cukup everyday. 

Itulah kenapa Ostematrix ni disukai ramai! Yang sebelum ni ada masalah kejang kaki, after konsisten dengan Ostematrix setiap malam sebelum tidur, alhamdulillah no more masalah kejang kaki melanda. Sebab Ostematrix ni kalsium dengan magnesium. Dua nutrien ini akan bantu untuk tidur yang lebih lena dan melegakan otot masa tidur, so tak ada la kerap kena kejang kaki yang selalu tu.

2. Ostematrix Bantu Tidur Lebih Lena

Siapa dekat sini yang susah nak tidur lena? Banyak sangat fikir masalah umat. Asal nak lelap je mata, mulalah menerawang ke sana sini susah nak tidur. Sila dapatkan Ostematrix hari ini sebab Ostematrix ni digemari ramai dan proven membantu untuk tidur yang lebih lena sebab di dalam dia ada magnesium yang akan beri kita kesan rileks so tidur pun lena dan mudah nak lelapkan diri di waktu malam! 

3. Ostematrix Kuatkan Tulang, Gigi dan Kuku

Of course! Kerana dia ialah pil kalsium. Kalsium tugasnya apa kawan-kawan? Untuk menguatkan kuku, tulang dan gigi kita. Itulah tugas kalsium. 1 caplets Ostematrix mengandungi 250 mg kalsium dari jenis kalsium karbonat, kalsium nitrat dan kalsium nitrat malate. 4 caplets bersamaan 4 gelas susu!

4. Ostematrix Bantu Tekanan Darah Normal

Tidur lena, deep sleep, tekanan darah pun kembali normal. Badan lebih rileks dan tenang. Tak kalut nak marah sana sini. Tenang, alhamdulillah.

5. Ostematrix Elak Senggugut

Mak dara dan anak dara yang kerap sangat senggugut tu, marilah cuba sendiri Ostematrix dan rasai perubahan ketika period menjelang. Memang tak ada no more senggugut lagi. Seronok! Apa nama English senggugut? Period cramp! Kita rasa cramp, kejang dekat bahagian abdomen dan area uterus (rahim). Dengan Ostematrix yang dalamnya ada kandungan kalsium, dia akan tolong rileks kan otot kita jadi no more senggugut dan kita akan mudah tidur. Tidur lena dan nyenyak. Bila cukup rehat, maka senggugut pun tak datang dah lah.

6. Ostematrix Lancarkan Sembelit

Fuh bab membuang ni kalau sembelit jangan buat main! Memang boleh berejam dalam toilet. Duduk dalam toilet semata nak meneran je. Keluarnya, alahai ciput. Sebab tu yang amalkan Ostematrix ni dia suka and senyum sentiasa. Malam makan, siangnya masyaAllah lancar membuangnya! Najis keluar dalam keadaan lembut. Tak keras membatu. Spend masa dalam toilet sekejap je.

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.