Wednesday, 16 October 2019

Testimoni Ostematrix Shaklee & Cramp Ketika Hamil

Testimoni Ostematrix Shaklee DAN Cramp Ketika Hamil

Entri sebelum ini yang bertajuk "6 Cara Elak Kejang Ketika Hamil Berulang", penulis ada kongsikan tips yang dijelaskan oleh Mary Marnach, M.D. daripada Mayo Clinic. Di dalam tips tersebut, ada 2 tips yang selalu di cari oleh Ibu mengandung, iaitu supplemen kalsium dan magnesium bagi mengelakkan masalah cramp ketika hamil.

Penulis sangat berbesar hati untuk memberitahu kepada semua Ibu bahawa, Shaklee menyediakan supplemen Ostematrix yang lengkap dengan kalsium dan magnesium bagi mengelakkan masalah cramp berlaku dan terus berulang ketika mengandung. Lihat sendiri TESTIMONI IBU MENGANDUNG yang merupakan pengguna Ostematrix Shaklee ini.

Testimoni Ostematrix Shaklee & Cramp Ketika Hamil

testimoni ostematrix shaklee selesaikan masalah cramp kejang ketika hamil
Saya sukakan Ostematrix sebab ia adalah TEMAN WAJIB saya sebelum tidur. Saya makan non-stop sejak hamil dan menyusu sepanjang 4 tahun ni. Tiada cramp, sakit pinggang, sakit gigi dan sembelit.

testimoni ostematrix shaklee selesaikan masalah cramp kejang ketika hamil
Sebelum ni anak pertama SETIAP MALAM cramp kaki. Masa tu belum kenal Ostematrix. Bila anak kedua Ain mengandung, Ain makan Ostematrix alhamdulillah dah sangat jarang cramp kaki! 
testimoni ostematrix shaklee selesaikan masalah cramp kejang ketika hamil
Masa hamil cramp kaki tak menyinggah. Anak pun lahir tulang kuat dan cepat tumbuh gigi,


testimoni ostematrix shaklee selesaikan masalah cramp kejang ketika hamil
Saya pregnant TWIN, setiap malam sebelum tidur saya akan ambil 6 caplets Ostematrix. Memang jarang sangat kena simpul biawak or kaki cramp.


Nak dapatkan Ostematrix Shaklee? Hubungi Syaza hari ini di talian 0187684817 😊

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.