Thursday, 10 October 2019

Dulu Saya Paling Mengantuk Dalam Kelas

Dua bulan yang lepas Syaza dapat sorang pelanggan, seorang adik manis dari Universiti Sains Islam Malaysia, tengah cari makanan tambahan untuk overcome masalah letih dan lesu dia, dan juga multivitamin untuk kesihatan harian dia. Dia aktif, join persatuan sana sini. Jadi dia perlukan makanan tambahan untuk make sure dia tak collapse, mengantuk dan terlena bila masa kat kelas terutama sekali. 

First of all, Syaza nak puji dan ucap tahniah beribu tahniah sebab walaupun dia muda lagi tapi dia concern pasal kesihatan dia. Syaza dulu tak terfikir langsung pasal Vitamin semua ni masa zaman U, hahaha. Sebab tu la masa zaman U.. eh jap, ni nak cerita pasal adik ni bukan Syaza, hehehe.

So after dia bertanya tu, almost a month later iaitu bulan September haritu dia buat pembelian ESP dan Vita-Lea selepas Syaza suggest beberapa cadangan vitamin untuk pilihan dia based on keperluan.

Hari ni Syaza update tanya perkhabaran beliau, nahh.. sekali panjang lebar ditaipnya.

testimoni set asas tenaga esp shaklee dan vita lea shaklee
Testimoni Set Asas Tenaga Shaklee

“Alhamdulillah akak, saya dapat rasa beza bila saya consume ESP and bila saya skip, hahaha. Kadang-kadang tak sempat minum bila kelas pagi. Tapi kalau sempat buat ESP+Vita-Lea SEHARI tu RASA KENYANG walau tak makan nasi, malam-malam baru habis kelas baru makan apa-apa. 
Tambahan kan, kalau waktu petang tu waktu kelas orang dah rasa letih, mengantuk, tak bermaya je, ALHAMDULILLAH SAYA MASIH SEGAR. Emmm, kalau tak saya yang paling mengantuk waktu kelas. InshaAllah berkesan sampai sekarang,”

Alhamdulillah happy for you adik. So excited! Dahlah beliau memang slim, bila kata kenyang sampai ke malam, Allahu jangan jadi bertambah slim ya, hihihi. Nanti kita jumpa lagi naa. Dekat je Bangi and USIM, hehehe. Bertenaga sampai terlompat agaknya masa jumpa nanti. 😂

Alhamdulillah, student pun need energy apetah lagi mak anak 1,2,3 dan infinity. Apetah lagi bapak orang yang bekerja berat mencari nafkah. Laaaagi memerlukan makanan tambahan to support your health. Only we know what our body need. 😊

Perlukan makanan tambahan untuk tenaga harian anda? Hubungi Syaza hari ini di talian 0187684817.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.