Wednesday, 2 October 2019

Pening Kepala Fikir, Kulit Banyak Jeragat


Masalah kulit berjeragat ni sangat memeningkan kepala! Jeragat ni super berbeza berbanding jerawat tau. Sekali dah kena jeragat, masyaAllah sangat susah untuk tahan daripada jeragat lain keluar. Caranya? Kena bendung sebelum tak terkawal.

Jeragat ni muncul daripada dalam lapisan kulit dan untuk terhasil masalah jeragat ni dia perlukan sebuah tempoh masa yang sangat lama sampailah keluar seketul jeragat itu. Sebab tu, kebiasaannya yang dapat masalah jeragat ni mereka yang berusia 30 tahun dan ke atas. Sebenarnya jeragat tu dah lama duduk dalam kulit kita, tiba masanya dia mula menonjolkan diri. Kerana waktu usia 30 an, waktu hormon kita haywire, tak stabil, dan sebagainya.

Apa punca utama jeragat?

  • Hormon
  • Kurang penjagaan kulit 
  • Tak guna sunscreen dalam dan luar rumah


But tak apa, do not worry. Sebab dengan YOUTH Skincare daripada Shaklee masalah jeragat boleh dihapuskan! :)

Testimoni YOUTH Shaklee Kulit Berjeragat

testimoni youth shaklee untuk kulit berjeragat
Side effect ubat TB, kulit tiba jadi kering dan keluar jeragat yang sangat teruk! Selepas kosisten menggunakan YOUTH skincare dan supplement Shaklee, tak sedar kulit dah kembali cerah walaupun mengambil masa. Orang lain pun tegur tak sangka jeragat boleh hilang! :)

testimoni youth shaklee untuk kulit berjeragat
Jeragat dah tak ada, pores mengecil dan kulit semakin cerah. Alhamdulillah now Kekna happy pakai YOUTH! :)

testimoni youth shaklee untuk kulit berjeragat
Jeragat semakin pudar walaupun baru 39 hari je guna YOUTH Skincare!

testimoni youth shaklee untuk kulit berjeragat
Jeragat semakin pudar, orang tegur muka nampak makin muda! :)

testimoni youth shaklee untuk kulit berjeragat
Masalah kulit saya, kering, ada lingkaran gelap kat bahagian pipi dan dagu. Selepas guna YOUTH, skincare selama 2 bulan ligkaran gelap pipi makin berkurangan dan kawasan dagu makin cerah. :)
Nak dapatkan YOUTH? Hubungi Syaza hari ini di talian 0187684817 (klik untuk WhatsApp).

2 comments:

  1. masalah betul jeragat nih, memang boleh buat orang muda nampak tua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyer betul tu kak. Tapi jangan risau aih, dengan YOUTH kulit kembali muda :) tata jeragat~

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca, share pendapat, pandangan dan tinggalkan komen serta support Syaza. Salam kunjung balas akan menyusul, inshaAllah.

Stay gorgeous and healthy! ^_^

Nak order Shaklee?
Boleh terus call/WhatsApp Syaza di talian +6018-768-4817.