Kulit Bersih Masa Mengandung Tanpa Skincare

testimoni set hamil shaklee kulit bersih masa mengandung

Kulit licin masa mengandung ialah idaman setiap ibu di dunia ini. Ramai yang sebenarnya mengalami kesukaran nak dapat kulit licin atas alasan masalah hormon, pembawakan bayi dan sebagainya. Ada juga yang turut kaitkan keadaan kulit wajah dengan faktor jantina yang dikandungkan. 

Hakikatnya, kalau nak tahu semua faktor di atas tidak menyumbang kepada keadaan kulit wajah ibu sewaktu mengandung. Paras hormon yang berubah boleh diatasi sekiranya ibu mendapat keperluan nutrisi yang mencukupi. Malah, walaupun tidak menggunakan sebarang skincare ketika mengandung ia juga bukan penyebab utama yang membantutkan kita untuk kelihatan cantik.

Sebenarnya, sewaktu mengandung, hormon estrogen di paras terbaik yang menyumbang untuk kulit wajah yang lebih cantik, bersih, kuku yang kuat serta rambut berkilat dan lebat! Gabungan bersama nutrisi lengkap akan menambah baik keadaan kulit dari masa ke semasa.

Pengalaman Puan Wana, consume Sustained Released Vita-C sepanjang tempoh kehamilan tanpa konsisten dengan regim penjagaan kulit wajah secara luaran, antara salah satu feedback bahawa vitamin pra-kehamilan terpenting iaitu Vitamin C sangat membantu menyerlahkan kecantikan wajah ibu ketika mengandung.

testimoni set hamil shaklee kulit bersih masa mengandung

Testimoni Vitamin C Shaklee kulit licin masa mengandung tanpa bantuan skincare

"Wana perasan makan vitamin c buat muka licin. Padahal tak pakai krim pencuci siang malam. Sebelum pregnant ada pakai juga krim semua tu, tapi tumbuh je bintik jerawat semua. Kali ni (masa pregnant) tak pakai dah sebab tak baik kan bahan kimia untuk kandungan. Wana ambil vitamin c ni jadi licin pulak muka, hahaha,"



PROMOTION YEAR END SALE SET HAMIL SHAKLEE

Bulan Disember 2019, Set Hamil Shaklee Fullset ada promosi besar-besaran (Year End Sales). Details Set Hamil Shaklee >> Set Hamil Shaklee & Fungsi



Pembelian Fullset akan mendapat bersamanya FREE MEMBERSHIP dan EXTRA Discount 10% (tambahan diskaun daripada harga asal ahli yang dah already less 20%!!). Nak tahu lebih lanjut? Hubungi Syaza hari ini di talian 018-768-4817
Share: