Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi

Waktu first time nampak sebesar gedabak lambang Jalan Jalan Japan dekat Kip Mall, terus ajak husband singgah, hehehe. Sebenarnya tak tahu pun apa benda Jalan Jalan Japan ni tapi sebab pernah nampak kawan memborong barang bukan main banyak so rasa nak ambil tahu. Kata kawan murah-murah dan semua barang kebanyakkannya dari Jepun. No wonder la, rupanya Jalan Jalan Japan ni kedai pre-loved. :)

So Syaza pun menapak la ke Jalan Jalan Japan yang baru je di buka kat Kip Mall ni. YA Allah ramai giler orang! Fuh, serious-lah. Dasyat penangan pre-loved. Bukan Syaza je yang suka nak menapak kat Jalan Jalan Japan ni, rupanya ramai lagi. Harga semua of course la murah-murah. Ada mainan, kasut, handbag, baju, stroller, barangan sukan dan gym termasuklah set golf, plush toy dan teddy bear, cermin mata hitam, stokin, pinggang mangkuk. Perfect la senang cerita semua tok nenek barang ada dalam tu. xx

Jom layan gambar jap. Masa masuk ni Syaza tak membeli pun tapi niat di hati nak datang balik cari gym set yang bench tu. Murah kot! hehe. And lagi pun masa ni tak sanggup nak beratur panjang. Hahaha. Waktu Syaza pergi ni dia baru je bukak 28/12/2019 haritu. Memang ramai la yang datang, sempena pembukaan :)

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Pilihan baju dia cantik-cantik, dari size petite sampai besar pun ada :)

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Stroller ada di jual, kalau pandai pilih boleh jumpa yang terbaik

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Pilihan kasut yang sangat banyak dari kasut kanak-kanak sampai dewasa

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Tudiaaaa bukan main panjang beratur!

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Pilih~ Stokin mur mur

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Perempuan, wanita atau gegurl nampak tag ni cepat serbu yea hihi

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Boleh grab 5 pasang, pilih cantik cun melecun confirm orang pun tak tahu kita guna pre-loved punya :) Melainkan kalau kita beritahu la hihihi

Jalan Jalan Japan Kip Mall Bangi
Zehraa tengok teddy bear patung bebanyak ni bukan main suka dia. Tapi tu la kena tahan dia dari membeli, dekat rumah tu dah segunung! xx


Jom singgah Jalan Jalan Japan especially warga Bangi and sekitarnya kat Kip Mall je ni~ :)

Share: