Testimoni Set Bersalin Caesarean Shaklee Basic

Assalamualaikum. Hari ini Syaza nak kongsikan feedback yang Syaza dapat daripada pelanggan Syaza sendiri yang bersalin secara pembedahan atau czer atau caesarean yang bukan kali pertama beliau menghadapinya.

Sebelum ini, waktu bersalin kali pertama secara bedah beliau makan pati gamat je. Waktu Syaza bersalin dulu, dekat wad ada nurse yang selalu ingatkan Syaza supaya jangan makan pati haruan dan pati gamat ni lepas bersalin czer sebab, dua benda ni akan buatkan tisu dalam badan kita melekat antara satu sama lain. Dan tak membantu untuk menyembuhkan. 

Syaza ucap terima kasih pada nurse yang tak putus-putus ingatkan Syaza tentang perkara tu. Nurse tu pun bersalin czer jugak, dan dia nasihatkan ambil Vitamin C sebaiknya untuk fast recovery. Bukan tu je, even Makcik Syaza sendiri yang dah 3 kali czer dan dah ikat dah pun, alami benda yang sama. Bila czer kali kedua tu, lama proses pembedahannya! Semuanya sebab masalah tisu yang melekat-lekat dan bergumpal antara satu sama lain yang menyebabkan susah nak bedah. Makcik Syaza amalkan pati haruan dan juga pati gamat masa czer pertama dulu. Actually dua pati ni dia promotes over healing, terlalu berlebihan dalam bagi kita proses sembuh (best statement I guess to give, macam mana ek nak explain hahaha). That is why macam tisu tu lebih-lebih pulak tumbuh and melekat antara satu sama dengan yang lain. Wallahualam.

Panjang lebar pulak ye bercerita bab pati dua tu, hihi. Ok let go straight to the point. Jadi, this time my customer nak cuba sendiri Set Bersalin Caesarean Czer Shaklee, Set Basic iaitu Sustained Released Vita-C Plus (Vitamin C Shaklee) dan Zinc Plus Shaklee. 

Testimoni Set Bersalin Caesarean Shaklee Basic

testimoni set bersalin czer caesarean shaklee basic set asas
Testimoni Set Bersalin Caesarean Czer Shaklee Set Basic | Set Asas



Apa feedback dan testimoni beliau yang menggunakan Set Bersalin Czer Shaklee | Set Asas, 


"So far ok. Luka czer dah kering dan bercantum elok. Hari ni hari ke 45 pantang. Dalaman tak ada rasa sakit pun. Kalau first czer dulu 4 tahun lepas saya ada ambil pati gamat. Tapi kali ni alhamdulillah just makan Vitamin C, dan Zinc and banyakkan minum air. Badan pun rasa cergas je walaupun berpantang sendiri,"

Bagi yang berminat, boleh dapatkan set ini melalui Syaza dengan hubungi 0187684817. :)
Share: