Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular

TESTIMONI SET BERSALIN CZER SHAKLEE

Sangat excited Syaza bila customer Syaza sendiri share journey dia berpantang dengan Set Bersalin Shaklee Czer, Set Popular iaitu Vivix Shaklee, Zinc Plus Shaklee dan Vitamin C Shaklee. Ketiga item ni very popular dan sangat digemari para Ibu yang bersalin secara pembedahan tau!

What so special about this three? Apa yang spesial dan istimewa dengan 3 item ni ialah, ia membantu:
~ memberikan kelegaan di kawasan luka luar dan dalam agar kita tak berasa ngilu
~ mempercepatkan proses sembuh luka
~ luka bercantum elok
~ overcome, atasi masalah keloid atau daging berlebihan
~ beri tenaga dan kecergasan menguruskan diri dan keluarga walaupun berpantang sendiri

Jom kita lihat dan baca sendiri feedback daripada pelanggan Syaza sendiri. Dia bersalin kali ketiga czer, dan yang kali ketiga ni terus ikat dalam. Jadi 2x luka kaedahnya begitu. Ikat dan juga czer.

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular
13 hari luka czer cantum elok | Testimoni Set Popular Bersalin Czer Shaklee 

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular
Sebelum ni masa czer pertama dan kedua, 2 minggu dah berair kena infection luka dan perlu gi klinik cuci hari-hari | Testimoni Set Bersalin Czer Shaklee
🔷 Apa kata beliau? >> "Salam Syaza, alhamdulillah akak hari ke-13 luka dah tak sakit. Boleh handle anak-anak, luka jahitan pun dah kering tercantum elok. Memang berbeza dari sebelum ni,"

🔷 Sebelum ni macam mana? >> "Kalau baru-baru masih sakit dan luka jahitan belum kering lagi. Sebelum ni dalam 2 minggu dah berair infection, kena cuci hari-hari"

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular
Walaupun kali ketiga ni terus ikat sekali tapi langsung tak rasa sakit | Testimoni Set Bersalin Czer Shaklee

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular
Rasa lebih sihat dari bersalin sebelum ni | Testimoni Set Czer Shaklee

🔷 Bukan tu je tau, disebabkan kali ketiga ni terus ikat sekali, nurse tanya sendiri kat beliau ada rasa sakit tak? Jawapan beliau >> "Nurse tanya sakit tak sebab dah ikat kan. Tapi memang akak tak rasa sakit langsung. Alhamdulillah serasi dengan akak, sebab suami akak cuti seminggu lebih je. Jadi akak boleh uruskan anak-anak,"

🔷 Ada lagi feedback best!! >> "Akak rasa lebih sihat dari bersalin sebelum ni. Dah kering (100%) luka (waktu Syaza bertanya ni dah masuk pantang day 26), nampak line cantum elok,"

Testimoni Set Bersalin Shaklee Caesarean Czer Popular
Muka nampak lebih sihat | Testimoni Set Czer Shaklee

🔷 "Mak akak pun cakap nampak sihat kali ni. Muka pun merah je,"

Auchhh! Tu maknanya kulit dah glowing. Bila badan kita sihat automatik akan terserlah dari segi luaran. Sihat berseri-seri anjal gebu gebas. Alhamdulillah thanks to Vivix Shaklee, yang officially memberikan kesan anti-penuaan dan awet muda sebab memang itu pun fungsi dia hihi. Nak tahu fungsi lanjut Vivix boleh refer sini ya >> 10 Manfaat Vivix.

Ok, bagi Ibu yang tengah tunggu masa nak bersalin czer atau dah pun bersalin czer atau mungkin dah lama bersalin dan alami kesakitan di tempat czer, Set Bersalin Czer Shaklee adalah yang terbaik. 

Cara nak dapatkan set ni, 

1. Boleh terus beli dari sini direct je, yang ni kita terus beli sendiri dengan HQ Shaklee tanpa orang tengah


atau//


2. Boleh hubungi Syaza di 0187684817 (klik untuk wassap) bagi order set ni melalui Syaza | Pemgedar Sah Shaklee Malaysia



Share: