Uncategorized

60 Tahun Makan Shaklee : Living Proof Sihat Walafiat

living proof shaklee makan lama masih sihat tak sakit buah pinggang
Baru-baru ini Puan Zura Betty merangkap Master Coordinator Shaklee, wakil Malaysia ke Global Conference Shaklee di US 2019 telah memuatnaik sebuah status di Facebook beliau.
Beliau telah bertemu dengan Mrs Beverly, seorang yang kita boleh gelarkan nenek yang telah berusia 86 tahun! Mrs Beverly ini juga merupakan seorang Senior Master Coordinator yang bukan sahaja telah mengamalkan Shaklee selama 60 tahun sepanjang kehidupan beliau, malah beliau turut telah menjalankan bisnes Shaklee ini dalam masa 60 tahun itu juga.
Inilah living proof, bahawa produk Shaklee adalah selamat dan berkesan. Kerana itu pengamal Shaklee yang konsisten dan merasakan manfaat khasiat vitamin itu sendiri, memilih teruskan bersama Shaklee kerana kualiti terjamin dari jenama makanan tambahan supplement nombor satu ini.
Dengan lambakan supplement dan jenama di luar sana, kita perlu pastikan kita pilih yang terbaik. Syaza sendiri telah mengamalkan Shaklee sejak 2016 lagi. Baru 3 tahun, Mrs Beverly dah 60 tahun! 
Kerana apa kami memilih Shaklee berbanding supplement jenama lain di luar? Kerana Shaklee TERBUKTI Selamat, Semulajadi dan paling penting berkesan. Bukan jangka masa pendek, tapi jangka masa panjang, Mrs Beverly hanyalah 1 dalam 1000 living proof pengamal Shaklee di dunia ini yang kekal sihat walafiat asbab ikhtiar menjaga pemakanan sihat, mengambil supplement secara berhemah dan beraktiviti fizikal berkala.
Kekal sihat dan aktif, bermula hari ini. You choose what you eat! And make sure choose THE BEST out of the rest. Jadilah sihat walau di masa tua. 

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page