CarotoMax® Shaklee (Fungsi, Manfaat, Testimoni dan Harga)

Pernah terfikir kenapa ada sayur dan buah yang memiliki warna tertentu? Lobak, berwarna merah. Malah ada juga lobak yang berwarna ungu seperti Lobak Ungu (Purple Carrot) yang menjadi salah satu
April 11, 2020

Set Puasa Shaklee untuk Ibu Menyusu & Mengandung

Di bulan Ramadhan, atau nak ganti puasa, yang mana satu kategori kalian? Sedang menyusukan anak, atau menyusukan dan juga mengandung dalam masa yang sama atau mengandung? Ha, 2 pekerjaan mengandung
April 9, 2020

Bisnes Shaklee Kerja Dari Rumah Tanpa Modal

Hai, tengah mencari sebuah bisnes atau kerjaya atau perniagaan yang boleh di bina dari rumah? Tahniah sebab dah jumpa yang selayaknya iaitu bisnes atau perniagaan Shaklee! Ya, boleh di bina
April 4, 2020

Promosi Shaklee April 2020

Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang
April 2, 2020

Pengalaman Minum Vivix Shaklee Berpantang Lepas Bersalin

Selepas bersalin cser, kita kena jaga luka sebaiknya untuk dia tak terbuka. Kalau dah buka, jenuh nak “pasang” balik. Boleh azab, huhu! Sebab tu sesiapa yang czer atau caesarean, cser,
October 24, 2019

Cinch® Tea Mix Shaklee (Fungsi, Keistimewaan dan Testimoni)

Cinch® Tea Mix sangat popular terutama bagi mereka yang sedang mencari minuman untuk meningkatkan metabolisma, tenaga badan, untuk mengurangkan inci dan kurus terutama di bahagian perut dan peha serta bagi
October 22, 2019

Berapa Banyak Kalsium Diperlukan Ketika Hamil?

Kalsium, salah satu mineral penting yang perlu di ambil berat sewaktu mengandung. Badan kita menggunakan kalsium bersama dengan vitamin dan mineral lain dan apa yang lebih perlu di beri perhatian
October 16, 2019

Testimoni Ostematrix Shaklee & Cramp Ketika Hamil

Entri sebelum ini yang bertajuk “6 Cara Elak Kejang Ketika Hamil Berulang”, penulis ada kongsikan tips yang dijelaskan oleh Mary Marnach, M.D. daripada Mayo Clinic. Di dalam tips tersebut, ada
October 16, 2019

6 Tips Elak Cramp Ketika Hamil Berulang

Kekejangan, cramp semasa hamil adalah kesan daripada pergerakan otot yang kebiasaannya menyerang tapak kaki, betis, peha dan seluruh kawasan kaki. Ia fenomena biasa, menyerang di waktu malam terutama ketika trimester
October 15, 2019

Cramp Ketika Hamil, 6 Benda Wajib Tahu

Cramp atau kejang semasa mengandung bukan sahaja menyebabkan ketidakselesaan malah ia menakutkan. Kekejangan boleh menyebabkan seorang Ibu mengandung terguling-guling dan menjerit kesakitan. Berita baiknya, kejang atau cramp ketika hamil ini
October 15, 2019
error: Content is protected !!