Bagaimana Anggur Muscadine Tukar kepada Vivix?

Share on facebook
Share on twitter
bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee
Anggur muscadine memiliki ciri khas yang sangat istimewa berbanding anggur lain sehingga ia mampu untuk hidup walaupun dalam keadaan cuaca dan keadaan yang liar di daerah Georgia. Ia memberi tawaran kandungan polifenol dengan kepekatan yang sangat tinggi sekaligus membekalkan fungsi antioksidan yang baik untuk kesihatan tubuh badan. Ketahui dengan lebih lanjut bagaimana kami di Shaklee menghasilkan Vivix daripada bahan utama ini anggur muscadine bermula dari proses pertanian, pengesktrakan dan pembungkusan hingga sampai ke tangan kita semua sebagai pengguna.
Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar di dalam Sebotol Vivix?
1. Tumbuh di Georgia
bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee
Paulk Vineyards di Georgia, sebuah kebun anggur muscadine terbesar di dunia telah di beri mandat amanah dari Shaklee untuk menanam anggur muscadine yang berkuasa. Pertama kali di tanam pada 1970 keluarga Paulk telah menanam sehingga ke 600 ekar tanah yang menghasilkan muscadine grape ini sehingga hari ini. Hujan atau panas, anggur ini mampu hidup dalam cuaca yang tidak menentu dan persekitaran liar menjadikan ianya sumber polifenol yang senantiasa di cari dalam industri ini.
2. Dari Ladang Anggur dengan Sentuhan Lembut

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee
Di petik dengan tangan, anggur muscadine ini telah melalui proses penanaman yang rapi dengan penuh perhatian oleh petani dari Paulk Vineyards. Setiap anggur di jaga rapi, di pilih dan diasingkan dengan baik untuk memberikan anda kepekatan paling tinggi dengan nutrien yang penuh kebaikan.
3. Tradisi Memenuhi Inovasi

bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee
Anggur muscadine kami menggunakan teknik “whole-press” dengan proses pengekstrakan khas yang dipatenkan oleh Shaklee bagi mengekalkan rasa dan nutrien polifenol di tahap maksimum. Dari tradisi pertanian dan gabungan bersama teknologi moden, kita dapat menikmati minuman botani yang berkhasiat, semulajadi, dan terbukti berkesan.
4. Komited untuk Kualiti
bagaimana cara anggu muscadine bertukar kepada vivix shaklee

Pusat Inovasi Forrest C. Shaklee yang menempatkan Research and Development Team (R&D), ditubuhkan bagi memantau dan menyempurnakan proses mendapatkan ekstrak polifenol dan kebaikan nutrien maksimum dari anggur ini sehingga terhasil Vivix dengan kepekatan polifenol tinggi bagi memaksimumkan fungsi untuk kesihatan tubuh badan kita. 

Hubungi Syaza untuk sebarang pertanyaan tentang Vivix Shaklee 🙂

Syaza | 0187684817 


Leave a Reply

Disclaimer

Nasihat yang di tulis di dalam blog ini tidak mewakili mana-mana ahli perubatan melainkan jika dinyatakan dan produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat berkenaan jika memerlukan.

Recent Posts

Follow Us