ESP Shaklee

Resepi ESP Best : Sedap & Kenyang

Resepi ESP Shaklee Cara Bancuhan Sedap Smoothies Bukan Plain - vitaminsyaza.com

Tonton Video: Koleksi Resepi Cara Buat Smoothies ESP Shaklee

Sejak 2017 Syaza consume ESP ni. Kalau orang tua-tua kata baru setahun jagung! Memang pun. Kalau nak dibandingkan waktu consumption ESP Syaza berbanding orang lain, memang Syaza baru setahun jagung. Sebab ada yang dah even lebih sedekad minum ESP ni tau!
 
Lagi pun ESP ni dah wujud sejak tahun 1969. Bayangkan betapa lamanya dia di pasaran.
 
Persoalan di sini, kalau dah minum selalu, kadang-kadang bosan juga kalau macam asyik satu jenis resepi je, plain ESP. Memang rasa dia dah sedia rasa sedap soya vanilla, tapi kalau datang time bosan bercampur dengan rajin bolehlah dapat macam-macam jenis resepi.
 
Jadi Syaza nak share antara resepi yang Syaza pernah buat sendiri. Itu pun korek-korek gambar. Ada yang gambar sendiri, ada yang dari team. 
 
“ESP tu apa Syaza?”
 
Baca details penerangan ESP di sini: Fungsi, Manfaat dan Testimoni Lengkap ESP Shaklee
 
ESP ni fullname dia Energizing Soy Protein keluaran Shaklee. Dia adalah protein tumbuhan pertama di dunia! Di perbuat dari kacang soya yang semulajadi, tanpa bahan pengawet dan tidak di ubah secara genetik (non-GMO). Selamat di makan sebab bukan sintetik, dan genetik di ubah!
 
ESP ni ada banyak fungsi, sebab dia adalah protein-based food, dan protein itself, secara biologi-nya adalah berfungsi dan bertindak sebagai blok asas dalam pembinaan sel badan manusia.
 
  • Penyembuhan luka perlukan protein
  • Rambut sihat perlukan protein
  • Kulit cantik perlukan protein
  • Rahim kukuh perlukan protein
 
Kenapa?
 
Kerana protein tu blok asas yang akan turut serta dalam proses pembaharuan kulit dan sel. Apa akibat kalau tak cukup protein? Rambut gugur, kuku rapuh, kulit kusam dan macam-macam lagi.
 
Jadi, ESP ni adalah sumber protein yang membantu sebagai nutrisi tambahan especially bagi sesiapa yang memerlukan protein tambahan seperti ibu menyusu, ibu hamil, sedang ikhtiar hamil dan juga yang tidak mampu untuk mendapatkan protein secukupnya dalam hariannya.
 
Manfaatnya yang menyebabkan Syaza suka dan awak juga sangat suka akannya:
  • Pori muka mengecil
  • Kulit cerah
  • Jerawat susah naik
  • Tona Sekata
  • Susah sunburn
  • Badan slim (ada cara makan dia)
  • Selera makan naik bagi yang kurus (ada cara makan khas dia)
  • Milkbooster
  • Energy Booster
  • Stretchmark Pudar
  • Selulit Pudar

Contoh Resepi ESP Shaklee (Smoothies)

Cara Bancuh ESP Shaklee Yang Terbaik dan Sedap

ESP Shaklee + buah mangga

Cara Bancuh ESP Shaklee Yang Terbaik dan Sedap

ESP Shaklee, susu dan strawberi

Cara Bancuh ESP Shaklee Yang Terbaik dan Sedap

ESP Shaklee bersama strawberi dan buah naga merah

Lebih Banyak Resepi

Download dengan klik di bawah untuk akses lebih banyak resepi lengkap ESP Shaklee yang sedap berkhasiat:

Klik untuk WhatsApp Order Shaklee

2 Comments

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page