Category: Blog

Turun Berat Badan 15 kg dengan ESP Shaklee

Perkongsian daripada seorang cik adik manis yang berjaya menurunkan 15 kg dalam masa 3 bulan hanya dengan konsisten mengambil ESP Shaklee sebagai meal replacement beliau. Ikuti tips yang beliau sendiri
December 15, 2020

Jerawat Tinggal Bekas Konsisten Vitamin C Shaklee

Testimoni Vitamin C Shaklee untuk masalah jerawat. Bukan perempuan tau, tapi orang lelaki. Alhamdulillah memang berbeza sangat selepas dan sebelum consume Vitamin C Shaklee. Jerawat adik ni dah kecut sangat-sangat.
December 11, 2020
youth shaklee cleanser bahan testimoni fungsi kebaikan manfaat

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee: Halus, Cuci & Sedia

Langkah pertama untuk penjagaan kulit wajah adalah mencuci muka dengan bersih dan sempurna. YOUTH memiliki cleanser pencuci muka yang di beri nama Luminous Gel Oil Cleanser. Daripada namanya sendiri kita
December 9, 2020

Testimoni YOUTH Shaklee Kulit Berjerawat dan Berparut

YOUTH merupakan rangkaian skincare keluaran Shaklee yang dihasilkan oleh pakar dermatologi dan oftalmologi. YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia merbahaya termasuklah pewangi tiruan (synthetic fragrance), SLS dan paraben. Produk YOUTH
December 4, 2020
promosi shaklee disember 2020

Promosi Shaklee Disember 2020

Sebulan sahaja lagi sebelum melangkah ke tahun yang baru! Mesti tak sabar kan? Syaza doakan azam tahun ini telah tercapai. Kalau pun belum, inshaAllah boleh bawa ke bulan hadapan. Ok
December 3, 2020
testimoni vivix shaklee kesihatan sendi lutut

Testimoni Vivix Shaklee untuk Kesihatan Sakit Lutut

Sakit sendi lutuT merupakan suatu penyakit yang biasa dialami oleh bukan sahaja rakyat Malaysia tetapi seluruh dunia. Ikuti pengalaman daripada Puan Rose Abu Bakar yang alhamdulillah atas izin Allah telah
November 11, 2020
set menyusu shaklee fungsi manfaat harga

Set Menyusu Shaklee: Susu Berkualiti Anak Kenyang

Set Menyusu Shaklee boleh membantu untuk kita dapat penghasilan susu yang bukan sahaja banyak dari segi kuantiti tetapi yang paling penting adalah kualiti. Selain itu, ia juga untuk kebaikan kesihatan
October 16, 2020
set hamil shaklee fungsi dan manfaat

Set Hamil Shaklee: Ke Arah Kehamilan Sihat dan Ceria

Perkara yang paling perlu ditekankan semasa mengandung adalah kesihatan diri kita dan juga bayi yang di kandung. Kita perlu pastikan pengambilan makanan sihat dan vitamin sentiasa mencukupi setiap hari. Adakalanya
October 13, 2020
6 BAHAN KANDUNGAN UTAMA ESP UNTUK KULIT CANTIK

ESP Shaklee: 6 Kandungan Utama Kulit Cantik Bebas Jerawat Parut

Pernah tertanya-tanya macam mana Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee boleh bantu bagi kulit lebih cantik, kulit lembut dan lembap, malah ESP Shaklee juga membantu masalah jerawat, dan masalah kulit yang
October 12, 2020

Parut Luka Czer: Penjagaan Penting Semasa dan Selepas

Sebagai seorang Ibu, matlamat utama kita cuma nak lahirkan bayi berkeadaan sihat dan selamat. Sekiranya czer adalah cara yang terbaik, maka kita akan turutkan demi anak. Pengalaman penulis sendiri, yang
October 11, 2020
error: Content is protected !!