Uncategorized

Follow Up!

Bismillah.
Alhamdulillah, terima kasih my mentor, Aeinna Musa, sebab share tentang teknik yang sangat crucial dan penting untuk Syaza sebagai seorang peniaga. Teknik ni memang sangat powerful. Rugi, siapa yang tak buat, dan semestinya untung siapa yang, buat!
Awalnya memang agak, ‘sakit’ untuk apply teknik ni, sebab kita perlu spend banyak masa bab profiling, check, re-checking. Tapi, dihujungnya ada manis. Walaupun ramai gelarkan dengan Teknik Umpan, personally secara peribadi, Syaza panggil ini sebagai Teknik Sopan.
Suka hati aku je kan bagi nama sendiri dekat teknik orang lain ajar, ahaha
Bukan apa, sebab memang sejenis teknik sopan. If, Syaza tahu lebih awal tentang teknik ini, oh alangkah indahnya. Ops, ak bagi sebut if = kalau. Sebenarnya teknik ni ramai yang tahu dan aware tapi ramau tak buat dengan strategi yang betul.
Syaza dah perturun pada team Syaza! Seronok betul diorang dapat ilmu baru. Doakan Syaza dapat bimbing diri sendiri dan team untuk bersama-sama membantu orang lain, dari segi kesihatan yang lebih baik dengan Shaklee, mahu pun dari segi kewangan yang bertambah baik dengan Shaklee.
Mohon doanya, ya 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page