Kecantikan Bermula Dari Dalam

Share on facebook
Share on twitter

Wah, macam pernah ku dengar ayat ini, tapi di mana ya? Ayat ape tuu? Ayat “kecantikan bermula dari dalam”

Ayat ni memang fofuler fuh fuh fuh. Gojes kelas kau mak jah. Kerana apa? Kerana kecantikan sebenar bukanlah terletak pada luaran semata-mata.

Haa baca betul-betul. Tidak semata luaran tetapi keduanya dalaman dan luaran memainkan peranan penting.

Pernah dengar produk Shaklee THE RADIANT 4?

The RADIANT 4 merupakan kombinasi antara 4 ITEM yang sangat mewah dan premium.

Dihasilkan dari bahan bermutu tinggi di tambah dengan kajian demi kajian yang dilaksanakan oleh pihak Shaklee bagi memastikan produk bermutu tinggi, The Radiant 4 memberi kepuasan peribadi bagi yang inginkan kecantikan seimbang dalaman dan luaran.

Apa item yang ada dalam The Radiant 4?

Ada
– ESP
– COLLAGEN POWDER
– VITAMIN C
– GLA COMPLEX

Kita pergi satu-satu okay. Rilek, jangan tercungap lagi. ESP merupakan MINUMAN KESIHATAN. Minuman berperisa soya yang sangat enak dan sedapp.

ESP

ESP secara asasnya berfungsi untuk membina semula sel kulit dan sentiasa renew cell kulit. Jadi tak ade la bertumpu bertempek je sel kulit mati dekat muka kita. Seronokkannn!!! 😍😍

COLLAGEN POWDER

Tugas utama adalah MENGANJALKAN kulit supaya kekal muda remaja awek cunn gitu. Ehhh, jangan tak tahu taw, Collagen Powder ni umpama ROKET dalam keempat siri ni. Dia boleh MEROKET jauhh ke kawah-kawah kulit untuk kulit gebu gebassa mengancam!

VITAMIN C

Ini rahsia sepanjang zaman! Siapa tak kenal Vitamin C teman kulit cantik. Tugasnya adalah MEMELIHARA kulit daripada radikal bebas. Pengambilan secara konsisten memberi manfaat berganda untuk kesihatan kulit umumnya dan kesihatan keseluruhan khasnya.

GLA COMPLEX

GLA, ehemm. GLA ni BFF perempuan taw. Dari anak dara, mak dara sampai semua peringkat usia gemarkan GLA. WHY? Sebab GLA membantu MEMELIHARA KELEMBAPAN dan KELEMBUTAN kulit kita. Kandungan Vitamin E dalam GLA membuatkan kulit lebih glowing dan pinkish naturally.

Kesemua empat item ni membantu untuk merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit bermasalah.

Dapatkan Shaklee dari Syaza hari ini dengan WhatsApp di 0187684817 atau boleh klik link bit.ly/FatinSyaza

Layari INSTAGRAM Syaza di @vitaminsyaza dan Facebook Personal dan Page Fatin Syaza.

Fatin Syaza,
Pengedar Shaklee Nilai & USIM,
COD Nilai | USIM | Bangi | Kajang | Putrajaya,
POS Shaklee Seluruh Malaysia,
syazaf92@gmail.com,
0187684817

Leave a Reply

Disclaimer

Nasihat yang di tulis di dalam blog ini tidak mewakili mana-mana ahli perubatan melainkan jika dinyatakan dan produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat berkenaan jika memerlukan.

Recent Posts

Follow Us