Uncategorized

5 Kelainan Zinc Plus Shaklee

kelainan zinc shaklee berbanding jenama lain
Mineral surih penting Zinc, diperlukan tubuh untuk menjalankan kerja serta fungsi tubuh badan kita di tahap optimum. Ia boleh didapatkan dari pemakanan harian dan suplimen. Menurut Dr Mercola, kekurangan Zinc akan menyebabkan seseorang mudah mendapat demam dan selesema dengan kerap.
Di Shaklee, disediakan suplimen yang membantu membekalkan 100% nilai harian zinc yang diperlukan tubuh badan kita. 1 tablet zinc bersamaan dengan 3.75 kg bayam! Sumber zinc yang paling best dan awesome.
Kenapa kita perlu memilih zinc dari Shaklee iaitu Zinc Plus ini? Syaza senaraikan 4 sebab utama yang menjadikan zinc dari keluaran Shaklee ini cukup istimewa dan lain dari yang lain! ^^
4 KEISTIMEWAAN ZINC PLUS SHAKLEE
1. Dihasilkan dari Zinc Gluconate
Zinc Gluconate adalah zinc jenis chelate yang mempunyai kadar penyerapan tertinggi berbanding jenis zinc lain. Ia membantu membekalkan 100% keperluan zinc harian yang diperlukan kita.
2. Satu tablet 15mg zinc/hidangan
Satu tablet Zinc Plus mempunyai kandungan sebanyak 15mg zinc. 
3. Berasaskan Tumbuhan
Tiada bahan berasaskan haiwan digunakan, sepenuhnya vegan. Ia di ekstrak dari proses fermentasi glukosa dari jagung. Hal ini menjadikan zinc keluaran Shaklee kurang rasa logam, pahit dan kelat berbanding jenama lain.
4. Penyerapan Zinc Tinggi
Zinc Plus mempunyai kadar penyerapan tinggi, dan semestinya lebih baik dari zinc sintetik!
5. Semua Peringkat Umur (Dewasa)
Zinc dari Shaklee ini sesuai untuk semua peringkat umur dewasa, dari mak ayah sehingga atok dan nenek.
Cara Order :
Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 untuk order Zinc Plus Shaklee. Penghantaran COD di kawasan Melaka disediakan [Free COD Pokok Mangga, Lorong Pandan dan Malim Jaya]. Pos ke seluruh Malaysia.
Harga : RM 56.25

shaklee melaka

1 Comment

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page