Uncategorized

Skincare Pertama Pure Vitamin C dan E

Ada satu item dalam YOUTH Shaklee Skincare yang sangat special dan lain dari yang lain. Iaitu YOUTH Radiance C+E. Kalau nak tahu, Radiance C+E ni dia mengandungi kandungan Vitamin C dan Vitamin E sebanyak 20%. Ramai yang menggelarkan Radiance ni sebagai bijih emas. Cuba tengok gambar kapsul dia macam biji benih emas, kan? 😍
KELEBIHAN YOUTH RADIANCE C+E
Ini revolusi baru taw. Biasa vitamin kita makan, kan? Tapi ni kita sapu vitamin atas kulit muka kita sendiri! Wah dah boleh nampak dah ni apa kesan dia kat atas kulit muka kita. Sapu vitamin atas muka, memang terbaiklah hasilnya awak.
So, apa dia kelebihan Radiance C+E ni? Ada 4 kelebihan dan manfaat Radiance C+E Shaklee rangkaian YOUTH ni.
11 KELEBIHAN YOUTH RADIANCE C+E
1. Menganjalkan kulit muka
2. Mencerahkan kulit muka
3. Melindungi kulit dari matahari
4. Membersihkan sel kulit mati
5. Melembutkan kulit
6. Melicinkan kulit
7. Meratakan tona kulit 
8. Mengurangkan parut, garis halus dan kedutan
9. Mengurangkan tompok penuaan dan pigmentasi
10. Mengurangkan kerosakan UV pada kulit
11. Memelihara dan melindungi kulit
KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE RADIANCE C+E

KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE RADIANCE C+E

KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE RADIANCE C+E

KELEBIHAN YOUTH SHAKLEE RADIANCE C+E
Radiance C+E ni dia termasuk sekali dalam YOUTH Fullset taw. Bulan ni, kalau kita beli YOUTH Shaklee Fullset, kita akan automatic dapat PERCUMA YOUTH TRAVEL SET! Ya, FREE je. Travel set ni dalam bentuk kecik comel dan memang TSA Appoved. Boleh terus bawa naik atas flight. 
Satu kotak Radiance C+E ni dalam dia ada 20 kapsul. Dan ada cara penggunaan untuk setiap kapsul. Satu kapsul tu boleh digunakan 2 hari atau lebih! Untuk tahu cara penggunaan dan juga cara terbaik nak simpan Radiance C+E ni, boleh terus WhatsApp Syaza dekat 0187684817 (klik to Wassap). Kita buat EXCULSIVE CONSULTATION 1-1. 
Harga untuk seketul Radiance C+E ni ialah RM 412.50. Sangat premium dan eksklusif. Ramai customer yang suka dan sayang dengan Radiance C+E sebab, kulit memang terbukti nampak lebih muda lepas pakai. Khas untuk yang betul-betul nak jaga kecantikan diri dan kulit dari dalam; this is the one! 💓

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page