40 Sen je Sebiji : Promo Jimat Berbaloi

Share on facebook
Share on twitter
Penulis sangat teruja untuk berkongsi kepada semua mengenai harga satu Sustained Released Vita-C Plus atau nama pendeknya SR Vita-C Plus yang super jimat dan berbaloi ni! Nak lebih senang, kita kenali ia dengan Vitamin C Shaklee. Apa yang istimewanya Vitamin C ini berbanding Vitamin C lain di luar sana ialah, boleh di lihat daripada namanya sendiri; SUSTAINED RELEASED.
Sustained Released adalah sistem perlepasan secara berperingkat, bagi 500 mg vitamin c ini di dalam masa 5 jam. Maknanya, setiap 1 jam, 100 mg akan dilepaskan secara berperingkat ke dalam tubuh badan kita. Sistem ini telah dibincangkan di dalam banyak jurnal ilmiah tentang bagaimana proses penyerapan vitamin dijalankan secara berperingkat. 
Selain daripada itu, Vitamin C keluaran Shaklee ini sangat istimewa kerana ia dihasilkan daripada ekstrak jagung. Sesetengah daripada kita, penulis yakin, sebelum ini pernah mencuba Vitamin C tetapi, didapati perut tidak selesa dan kerap membuang air besar sehingga cirit birit. Hal ini kerana, kebanyakan Vitamin C di pasaran dihasilkan dari ekstrak oren yang tidak sesuai bagi perut jenis sensitif dan ada masalah gastrik. 
keistimewaan vitamin c shaklee

Oleh sebab itu, Shaklee telah memilih untuk memformulasikan Vitamin C daripada ekstrak jagung kerana kandungan Vitamin C dalam jagung adalah tinggi dan sumber vitamin di dalam jagung tidak akan hilang atau berkurang khasiatnya jika di rebus, di bakar berbanding buah-buahan lain. 
Di samping itu, keistimewaan Vitamin C Shaklee ialah, ia mempunyai kandungan bioflavonoid yang telah terbukti akan meningkatkan lagi kadar penyerapan vitamin c itu sendiri.
Secara asasnya, keistimewaan SR Vitamin C keluaran Shaklee ini ialah
  • Sistem perlepasan secara berperingkat (Sustained Released)
  • Dihasilkan dari bahan semulajadi iaitu ekstrak jagung
  • Sesuai bagi mereka yang memiliki perut jenis sensitif dan ada masalah gastrik
  • Mempunyai kandungan bioflavonoid sitrus bagi meningkatkan lagi kadar penyerapan dengan lebih baik

Perbandingan harga ๐Ÿ™‚
Harga bagi 1 biji Vitamin C Shaklee ini adalah cuma 40 sen sahaja! Kita laburkan 40 sen sehari bagi kesihatan berpanjangan. Sebotol Vitamin C ini mengandungi 180 tablet yang kita boleh gunakan sehingga 6 bulan. Sehari cuma ambil 1 sahaja. Sangat jimat dan berbaloi. 

.

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call ๐Ÿ“ฒ 0187684817 (Syaza) ๐Ÿ˜Š 

๐Ÿ ž๐Ÿ ž Klik Untuk WhatsApp

Leave a Reply

Disclaimer

Nasihat yang di tulis di dalam blog ini tidak mewakili mana-mana ahli perubatan melainkan jika dinyatakan dan produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat berkenaan jika memerlukan.

Recent Posts

Follow Us