Performance Drink Lime Dah Mula di Jual Secara Loose

Share on facebook
Share on twitter
performance drink shaklee perisa lime
Seronoknya! Performance Drink Shaklee yang berperisa Lime dah mula di jual secara berasingan. Sebelum ni, Shaklee cuma ada Performance Drink berperisa Oren sahaja. Namun, Ramadhan kali ini, Shaklee perkenalkan perisa yang baharu iaitu Lime.
Di awal kemunculan perisa baru ni, Shaklee tawarkan pembelian secara twinpack, serta diikuti diskaun 10%. Perlu dapatkan Performance Drink perisa Oren dan Lime, secara twinpack dan akan dapat diskaun 10%.
performance drink shaklee perisa lime
Ramai yang ternanti-nanti termasuk Syaza sendiri, bila boleh dapatkan Performance Drink yang berperisa Lime ini secara berasingan. Alhamdulillah, berita baik, semalam Shaklee dah memberitahu yang perisa Lime ni, dah boleh di beli asing. Tetapi, perlu di ingat stok adalah sangat dan terlalu terhad.
Sebenarnya Performance Drink ni apa? Mesti ramai tertanya-tanya. Sebenarnya, Performance Drink adalah minuman elektrolit yang sangat terkenal ketika bulan Ramadhan. Ia membantu memberi kelegaan segera, menghilangkan dehidrasi serta memberi tenaga sepanjang berpuasa.
performance drink shaklee perisa lime
Antara resepi Performance Lime yang baharu

Beza Performance Drink dengan minuman elektrolit lain di pasaran seperti Rev*ve, 1**Plus, ialah, Performance Drink tidak mempunyai gas, tiada campuran bikarbonat malah ianya kurang gula! Selain itu, kandungan elektrolit di dalam Perfomance Drink adalah bersifat penuh. 
performance drink shaklee perisa lime
Diedarkan secara PERCUMA sewaktu National Convention Shaklee 2019 tempoh hari
Bagi sesiapa yang nak merasai kesedapan dan kelegaan tekak serta tenaga berpanjangan sepanjang berpuasa, boleh dapatkan Perfomance Drink hari ini dari Syaza. Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 (klik untuk WhatsApp), bagi mendapatkan Performance Drink hari ini. Konsultasi dan cara pembuatan air PD (singkatan Performance Drink) Syaza akan beri secara percuma.

Leave a Reply

Disclaimer

Nasihat yang di tulis di dalam blog ini tidak mewakili mana-mana ahli perubatan melainkan jika dinyatakan dan produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat berkenaan jika memerlukan.

Recent Posts

Follow Us