Promosi Shaklee Disember 2020

promosi shaklee disember 2020
Reading Time: 2 minutes

Sebulan sahaja lagi sebelum melangkah ke tahun yang baru! Mesti tak sabar kan? Syaza doakan azam tahun ini telah tercapai. Kalau pun belum, inshaAllah boleh bawa ke bulan hadapan.

Ok dah jom kita tengok promo bulan ni. Bulan ni Shaklee buat promo YOUTH! YOUTH tu adalah skincare daripada Shaklee.

Antara fungsi YOUTH adalah

  • Melembapkan kulit wajah
  • Mengurangkan masalah kemerahan pada kulit
  • Membantu masalah jerawat
  • Mencerahkan kulit
  • Memperbaharui sel kulit
  • Meningkatkan penghasilan kolagen

PROMOSI YOUTH SHAKLEE DISEMBER 2020

Dengan setiap pembelian Luminous Oil Gel Cleanser YOUTH di tambah sebarang produk YOUTH yang lain akan mendapatkan:

  • FREE DELIVERY / POSTAGE (bernilai RM10)
  • FREE INSPIRA COIN POUCH (bernilai RM20)

So apa tunggu lagi? Jom grab offer YOUTH Shaklee Disember 2020 hari ini. Boleh hubungi Syaza di 018 768 4817 untuk dapatkan promo ini hari ini. Promo sampai 31 Disember 2020 je tau.

Klik di sini untuk WhatsApp.

Kalau nak beli sendiri secara direct melalui website dan HQ, boleh klik di gambar di bawah ikut kombinasi YOUTH yang anda suka. Klik je gambar, boleh beli guna debit / credit card.

promosi youth shaklee disember 2020

YOUTH DUO PROTECT

Luminous Gel Oil Cleanser + Age Defense Moisturiser (SPF 50)

promo youth skincare promosi shaklee disember december 2020

YOUTH DUO HYDRATE

Luminous Gel Oil Cleanser + Perfecting Skin Toner

promo youth skincare promosi shaklee disember december 2020

YOUTH DUO FIRMING (MATA)

Luminous Gel Oil Cleanser + Restoring Eye Treatment

promo youth skincare promosi shaklee disember december 2020

YOUTH DUO REVIVE

Luminous Gel Oil Cleanser + Activating Serum

Perlu bantuan? Anytime je k WhatsApp Syaza di nombor tertera di atas.

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: