Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

Reading Time: < 1 minute
Klik sini untuk join ^^

Syaza pilih untuk buku Mere (nampak word ni je hahahah). So Cuya, Syaza pilih buku ni taw nanti Syaza menang ahahaha. Postage I bayor sendiri, noted ahaha
  • Syarat yang simple dan mudah
  • Pemenang akan dihadiahkan zine percuma + buku pilihan yang boleh di pilih dari website/insta Cuya (Postage bayar sendiri kata Cuya haha)
All the best and goodluck pada semua yang join ya! ^^

16 Comments

  1. Best of luck, Syaza.. Semoga ada rezeki untuk awak..

  2. hai..thanks for join..

    yg buku zine tu memg free postage,,sebb org yg sponsor tu org lain (pemenang RANDOM)

    kalau buku yang cuya tu je kene bayar postage…hehehe

    Buku MERE tu bertajuk MEREMANG…cite hantu..nak ke
    ? ekekeke

  3. Semoga berjaya mendapat hadiah bukunya :)))

    #Follower 79

  4. thanks Kak! 🙂

  5. hihi nak. sebab tak pernah ada novel genre hantu lagi kat syaza hehe ^^

  6. Tq Cik Suerin 🙂

  7. thanks kak 🙂

  8. tq..

  9. Good luck Syaza..

  10. All the best awk..blogwalking sini

  11. gud luck – BW

  12. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

  13. Ada pengumuman sikit..hehehe

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

  14. Silalah jenguk pemenang 😀

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pemenang-segmen-saya-nak-buku-free-by.html

    dan jangan lupa support GA kawan kita ni..

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/contest-ga-isi-buih-kata-komik-3.html

Leave a Reply

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: