Set Awet Muda Testimoni Vivix Awet Muda Tips Awet Muda

Set Awet Muda Shaklee (Fungsi, Testimoni dan Harga)

Fungsi manfaat kebaikan testimoni set awet muda Shaklee

Kulit tegang, anjal dan cantik walau usia kian meningkat menjadi impian setiap dari kita terutama untuk kaum wanita. Oleh sebab itu, di Shaklee kami menyediakan satu set yang khas bagi kita yang serius dalam penjagaan kulit bermula dari wajah dan di seluruh tubuh badan untuk kelihatan awet muda walaupun sudah memasuki usia 30-an dan 40-an, malahan 60-an! Kulit yang sihat datang daripada dalaman yang sihat dan sel badan yang ‘muda’.

Set Awet Muda Shaklee [Fungsi, Testimoni dan Harga]

Kelima-lima produk utama ini mempunyai fungsi tersendiri yang menyumbang antara satu sama lain untuk memberikan kepada awak kulit awet muda dan sihat berseri.

Fungsi manfaat kebaikan testimoni set awet muda Shaklee

Fungsi Set Awet Muda Shaklee

Vivix Shaklee

Mempunyai kandungan polifenol yang terkenal dalam kecantikan kulit dan memberikan fungsi:

manfaat fungsi kebaikan vivix shaklee untuk kulit awet muda
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan penghasilan kedutan di wajah
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Menyokong penghasilan kolagen yang lebih sihat
  • Memberikan kulit yang lebih tegang dan muda

ESP Shaklee

Protein adalah keperluan asas dalam membina blok sel di dalam tubuh badan kita. Sel kulit memerlukan protein yang baik dan berterusan kerana kulit kita melalui proses pembaharuan di setiap 28 hari. Fungsi ESP ialah:

  • Memperbaharui sel kulit dengan sel yang lebih baru dan cantik
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit
  • Menyamaratakan tona kulit wajah
  • Mengecilkan liang pori pada wajah
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak dan terlalu kering

GLA Complex Shaklee

GLA adalah singkatan kepada ‘Gamma Linoleic Acid’ atau asid linoleik gamma. Dihasilkan dari minyak borage yang mengandungi kandungan GLA paling tulen, semulajadi dan berkepekatan tinggi.

Gabungan istimewa GLA dengan minyak benih bunga matahari dan Vitamin E menyokong penghasilan kulit yang cantik berseri dan awet muda.

Fungsi GLA Complex ialah:

manfaat kebaikan dan fungsi gla complex shaklee
  • Menyeimbangkan hormon dalam badan agar membantu kulit lebih cantik
  • Mengelakkan masalah jeragat
  • Mengurangkan masalah pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari

Vitamin C Shaklee

Kita perlu mendapatkan Vitamin C setiap hari kerana tubuh badan kita tidak boleh hasilkan Vitamin C. Malah ia akan hilang setiap hari dari badan. Kekurangan Vitamin C akan menyebabkan kita mudah mendapat masalah kulit penuaan awal. Fungsi utama Vitamin C ini di dalam menjadikan kulit awet muda ialah:

manfaat kebaikan fungsi vitamin c shaklee untuk awet muda
  • Menggalakkan penghasilan kolagen secara semulajadi
  • Menghaluskan kulit wajah
  • Memberi perlindungan extra kepada kulit
  • Memperbaiki tona kulit wajah
  • Memberikan tona kulit sekata

Collagen Plus Powder Shaklee

Collagen Powder ini terbukti secara saintifik berkesan memberikan kulit awet muda seawal 8 minggu. Dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam, dan mempunyai berat molekul paling rendah bagi mengoptimumkan penyerapan kolagen dalam kulit, ia berfungsi untuk:

manfaat fungsi dan kebaikan collagen shaklee untuk awet muda
  • Mengekalkan keseimbangan kandungan kolagen dalam kulit
  • Mengurangkan kedutan halus di muka
  • Melambatkan proses penuaan awal
  • Menegangkan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Melembapkan kulit muka

Testimoni Set Awet Muda Shaklee

Testimoni Vivix Collagen Youth Shaklee Awet Muda
Beliau menggunakan Vivix, Collagen Plus Powder Shaklee dan tambahan luaran; YOUTH Shaklee Skincare secara konsisten
Testimoni Vivix Shaklee untuk kulit awet muda
Beliau mengamalkan Vivix Shaklee secara konsisten
Testimoni Fullset Set Awet Muda Shaklee
Beliau merupakan pengguna konsisten dan setia Shaklee (semua yang terkandung dalam Set Awet Muda)
Testimoni Collagen Plus Powder Shaklee Untuk Kulit Awet Muda
Testimoni selepas 17 hari mengambil Collagen Plus Powder Shaklee. Bayangkan, ini baru 17 hari dengan satu produk. Kalau awak ambil satu set seperti testimoni di atas - masyaAllah.. muda trang tang tang kulit

Harga Set Awet Muda Shaklee

Jika awak mendapatkan satu set, awak akan terus menerima harga ahli bagi satu set lengkap iaitu sebanyak RM973 (harga runcit asal RM1,123)

Dengan belian satu set lengkap, awak juga akan mendapatkan
1️⃣: Free Membership Shaklee [bernilai RM35]
2️⃣: Free Postage [bernilai RM10]
3️⃣: Cashback RM45

*Harga ahli dan cashback khas hanya untuk ahli yang berdaftar dengan Vitamin Syaza sahaja

Hubungi Syaza untuk mendapatkan keistimewaan harga di atas: Contact 0187684817 – Klik untuk WhatsApp

Jika nak beli satu-satu item, boleh terus purchase menggunakan kad kredit, kad debit atau online banking ke sini:

Atau WhatsApp Syaza untuk mendapat produk pilihan awak (klik untuk WhatsApp)

36 Comments

  1. Oh ada set awet muda rupanya Shaklee ni. Banyak juga produknya Shaklee ni dan fungsinya pun banyak juga. Harap sesiapa yang perlukan produk ni boleh beli nanti

  2. Bagus nya tgk testimonial tu. Ada perubahan ketara kat pengguna-pengguna kan. Sesuai dgn diorang produk ni.

  3. Mestilah nak kulit mantain cantik je walaupun umur dah meningkat.

    Akak ni obses sikit bab kulit muka ni. Nak kulit sihat, tak putih pun tak pe. Hehehe

    Banyak kebaikan set awet muda ni. Sesuai sangat untuk mereka yang pentingkan penampilan kulit wajah 💗

  4. Akak ni ahli tau. Tp da lama x beli guna akaun sendiri. Sebab makan vit c jer. Tu pun few months baru beli.
    Nanti nak aktifkan la keahlian.

  5. Set Awet Muda tu tak tahan hehehee satu set lengkap dan semua ada kalau beli macam ni satu set rasa lebih murah. Produk Shaklee ni memang terkenal dan juga dijamin berkualiti….

  6. Bab maintain awet muda ni semua wanita seronok nk baca ni….sapa yg xnak awet mudakan…terima kasih dgn perkongsian ni…banyak manfaatnya…

  7. Menangis juga bila tengok harganya. Nak jaga kesihatan badan dan muka memang kena konsisten, then minum air secukupnya. Sis pun susah sangat nak istiqomah kalau makan-makan ubat ni.

  8. Bab awet muda.. Sapa yang taknak kan.. Mesti la nak.. Saya mmg xleh tinggal. Vitamin C.. Wajib amik hari2 tau

  9. wah nampak ketara sangat beza sebelum & selepas. Produk shaklee memang famous kan ramai orang puas hati pakai. Set awet muda ni mesti ramai pengguna cari kan

  10. Seronoknya kalau dapat kulit sihat + cantik ni. memang superb lah.
    Tapi apa-apa pun yang penting kena rajinkan + consume suplemen, result memang superb.
    Shaklee terbaik

  11. Ramak kawan promote shaklee, tapi belum cuba lagi. Tengok testimoni macam tertarik. Hari hari sayambil vitamin c . Itu wajib.

  12. wow macam menarik. wajib beli tu .. the vitamin c which ada kat dalam really makes your face feels so good!

  13. Ramai testimoni baik ni, kena mengamalkan selama berapa lama baru ada kesan sebegini? Terima kasih atas pengongsian info.

  14. Oh akak ahli rupanya. Vitamin C tu 6 bulan bertahan memang 6 bulan seterusnya baru kita beli la kan hihi. Aktifkan akak banyak penjimatan dapat tu 🙂

  15. Hehe tak menahan kan. "Set Awet Muda". Itu la nama yang sesuai sebab fungsi dia semua untuk beri kulit yang tak makan dek usia terlalu cepat. Di samping memudakan sel badan kita. Yeaps amek 1 set lebih murah dan jimat 🙂 Hasilnya pun berbaloi. inshaAllah

  16. Sis Bella, jangan menangis~ xD Benda boleh bawa bincang kita bagi less 20% hahhaa. Ye betul tu sis bab kesihatan and muka ni kena istiqamah penjagaannya 🙂

  17. Vivix ni dia fokus kepada kesihatan DNA kita. Sebab tu mostly sesuai dengan Vivix kerana kesihatan kita bermula dari dalaman yang baik. But still, untuk dapatkan vitamin seperti Vitamin C, multivitamin semua, Vivix tak supply all that. Dalam Vivix kita ada Resveratrol dan Polifenol sahaja 🙂 khas untuk kesihatan DNA sel badan

Leave a Reply

Artikel seterusnya khas untuk anda..

You cannot copy content of this page