Set Puasa Shaklee untuk Ibu Menyusu & Mengandung

Reading Time: 3 minutes
Set Puasa Shaklee untuk Ibu Menyusu dan Mengandung

Di bulan Ramadhan, atau nak ganti puasa, yang mana satu kategori kalian? Sedang menyusukan anak, atau menyusukan dan juga mengandung dalam masa yang sama atau mengandung?

Ha, 2 pekerjaan mengandung dan menyusukan anak ni kerja yang makan tenaga sangat banyak. Syaza panggil kerja kerana kita sememangnya bekerja. Bagi anak minum susu, perah seluruh kalori dan tenaga untuk memastikan anak mendapat penyusuan Ibu yang cukup. Begitu juga yang mengandung, perlu kekal aktif dan bertenaga supaya mengandung tidak dijadikan alasan untuk tak dapat puasa Ramadhan. Walaupun ada rukhsah yang membolehkan kita berbuka puasa jika risau akan keadaan diri dan anak atau salah satu, tetap jika ada peluang untuk mendapat pahala berpuasa di bulan Ramadhan, wajib untuk grab.
Syaza nak kenalkan anda semua dengan Set Puasa Shaklee yang khas bagi mereka yang sedang mengandung, menyusukan anak atau kedua-duanya sekali. Set ini terbukti membantu memberikan tenaga sepanjang tempoh berpuasa dan mengatasi masalah lesu serta letih. Bukan itu sahaja, ia mengelakkan daripada ibu yang menyusukan anak terutama sekali dari berasa terlalu haus dan terlalu lapar ketika Ramadhan serta mengelakkan masalah susu badan atau susu Ibu drop di bulan puasa. 
Set Puasa Shaklee untuk Ibu Menyusu & Mengandung

Set Puasa Shaklee untuk Ibu Menyusu DAN Mengandung

1. Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee
ESP ialah protein soya yang tidak di ubah secara genetik (NON-GMO) yang membantu memberi dan mengekalkan tenaga untuk tempoh yang lama. Minuman yang ber-indeks glisemik rendah ini juga merupakan milk booster utama bagi mereka yang sedang breastfeeding atau menyusu. Bagi para Ibu yang mengandung, nutrien protein ESP sangat penting untuk memberi tenaga dan membantu tumbesaran bayi di dalam perut. Dengan pengambilan ESP, Ibu akan tenang dan lega kerana anak dalam perut mendapat khasiat yang mencukupi sekalipun si Ibu berpuasa dan yang menyusukan anak akan tenang kerana tak risau dah susu drop! Coz ESP ni milk booster yang terhangat di pasaran.
Untuk Ibu Mengandung 
  • Membekalkan nutrien yang cukup bagi bayi yang di kandung
  • Memberi anda tenaga sepanjang tempoh berpuasa
Untuk Ibu Menyusukan Anak
  • Bertindak sebagai milk booster
  • Membantu susu Ibu maintain dan pekat serta berkalori tinggi anak puas menyusu
  • Memberi Ibu menyusu tenaga sepanjang berpuasa

2. Meal Shakes Shaklee
Kaya dengan sumber nutrien penting untuk kesihatan harian badan selain dari rasanya yang sedap dan lemak berkrim disukai ramai. Boleh di kongsi bersama anak-anak terutama bagi anak yang baru nak mula belajar berpuasa. 
3. Performance Drink (PD) Shaklee
Performance Drink dari Shaklee ialah minuman elektrolit yang kurang gula dan tidak bergas serta tidak mengandungi karbonat/bikarbonat. Ianya khas untuk mengatasi masalah haus dan mengelakkan dehidrasi ketika berpuasa serta menjadi minuman yang sangat enak ketika berbuka puasa. Performance Drink ini mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka yang lain.
Untuk Ibu Mengandung, Menyusukan Anak atau kedua-duanya sekali
  • Mengelakkan badan kehilangan air dengan cepat sewaktu berpuasa
  • Mengelakkan masalah dehidrasi
  • Mengatasi masalah lesu dan letih ketika sedang berpuasa
Untuk order, sila hubungi Syaza di talian 0187684817 (klik untuk WhatsApp)

Leave a Reply

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: