BERMULA SEBAGAI…

Bermula sebagai seorang pengguna yang ingin menyelesaikan masalah kulit berjerawat dan berparut dengan Set Cantik Shaklee Basic. Sebelum Syaza kenal dengan Shaklee, actually dah bermacam jenis produk Syaza cuba. Dari zaman muda, umur 18 masa masih belajar di matrikulasi. Nak juga rasa kulit yang flawless macam kawan-kawan kan “) Perempuan dan kecantikan berpisah tiada. 

So.. long story short, Syaza beri peluang pada diri untuk LAST IKHTIAR kita cuba Shaklee. Setiap kali cuba produk baru Syaza akan consume 1/2 tahun (at least). Coz for me untuk sesuatu tu nampak hasil, memang kena konsisten dan sabar. Alhamdulillah hasilnya, after 1/2 tahun mencuba sendiri Set Cantik Shaklee (yang basic – iaitu Vitamin C dan Vitamin E) Syaza berjaya mendapatkan skin yang lebih sihat. 

TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE VITAMIN SYAZA
Ini adalah Shaklee Effect dari Syaza sendiri. Alhamdulillah dari berkulit gelap, banyak jerawat dan parut. Kini nampak lebih muda walaupun sepatutnya 2015 tu la yang muda xD

Atas ni gambar before after Syaza sendiri. Cumanya awak kena tahu yang Syaza consume Shaklee ni sejak daripada 2016, so dah macam-macam jenis produk Shaklee dah Syaza makan. 

If awak nak tahu lebih details, awak boleh download senarai produk yang Syaza consume – download sekarang.

DAFTAR MEMBERSHIP SHAKLEE SEBAB NAK MURAH

Second repeat order, sebab nak harga yang lebih jimat – Syaza register sebagai seorang member. Waktu tu membership lebih mahal berbanding sekarang tau, hehe.

Dulu register member RM75, tapi sekarang ni cuma RM35 je. And then lepas tu dulu membership expired setahun sekali. Sekarang ni, membership akan expired masa birthday kita. Pastu renew pun percuma je, dengan syarat ada purchase any Shaklee product 3 bulan sebelum birthday.

Panjang lebar pulak cerita pasal registration, hehehe, Excited la share dengan awak sebabnya sekarang ni nak register member lagi murah dah dari zaman Syaza dulu.

Tapi Syaza tak fikir sangat coz hasil Shaklee Effect tu masyaAllah memang best!! Dan harga yang Syaza dapat lepas register member jauh lebih murah. 

MACAM MANA TERJEBAK DENGAN BISNES

Sebab dah rasa sendiri Shaklee Effect tu, so why not share je dengan orang kan. Lagi pula bila Syaza tahu yang syarat untuk berniaga Shaklee cuma jadi ahli sahaja.

Tak perlu spend modal simpan beli stok. Once awak jadi ahli, awak boleh terus berniaga. Seperti mana register ahli, seperti tu juga usia Syaza berniaga Shaklee. 

Kalau awak tanya result, berapa yang Syaza dapat – income ni benda personal hehe. Takleh share dengan orang. Generally, Syaza seorang fulltime Shaklee Business dan buat sepenuhnya daripada rumah. Sales bulanan minimum 5 angka.

onus shaklee berapa banyak vitamin syaza
Bonus Shaklee, untung runcit.. adalah ANTARA peluang yang Syaza dah pun achieve dalam bisnes Shaklee sehingga hari ini

If awak nak tahu lebih details mengenai peluang dalam bisnes Shaklee, dari segi compensation plan dia.. awak boleh download e-book tentang penjelasan bisnes Shaklee dari sini – download e-book bisnes Shaklee.

SALAM PERKENALAN DARI SYAZA

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: