Testimoni Collagen Shaklee : Parut Jerawat Hilang Dalam 3 Minggu

Reading Time: < 1 minute
Puan Hasifah, dahulunya pernah viral kerana posting beliau di Facebook, yang ketika itu sebagai seorang doktor dan mengamalkan Set Hamil Shaklee sepenuhnya ketika mengandung anak ketiga beliau. Syaza pernah kongsikan di sini : Kisah Doktor Mengandung & Shaklee.

Malah sebelum mengenali Shaklee beliau juga turut memiliki masalah kulit muka yang kronik iaitu jerawat batu dan parut. Kini masalah jerawat dan parutnya sudah berlalu pergi. Biasanya, lepas selesai masalah jerawat, yang tinggal semestinya adalah masalah parut kehitaman. Begitu juga yang dialami Puan Hasifah.

testimoni shaklee collagen powder hilangkan parut hitam dalam masa sebulan
In 3 weeks, parut kehitaman dah hilang with Shaklee Collagen Powder

Namun, dengan bantuan Shaklee Collagen Powder, dalam masa 3 minggu, kulit beliau semakin berseri dan parut kehitaman dah hilang sepenuhnya. 
Kalau nak tahu, Shaklee Collagen Powder ni memang terbukti secara saintifik memberi kulit yang lebih anjal, cerah dan berseri seawal 8 minggu dengan penggunaan konsisten.

Bagi sesiapa yang ada masalah parut hitam yang super degil nak hilang, memang Syaza sangat sarankan untuk cuba Shaklee Collagen Powder yang 100% pure collagen ni. Memang terbaik hasilnya! 😍
Baca Selanjutnya :

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call πŸ“² 0187684817 (Syaza) 😊 Klik Untuk WhatsApp

3 Comments

  1. Nak cubalah..

  2. Vitamin Syaza (VS)

    Jom Cik Tie ^^ Flawless la kulit nanti ☺️

    Nak cuba roger Syaza terus naa. WhatsApp pun boleh πŸ₯°

  3. wow dalam 3 minggu jerr nampak flawless kulit

Leave a Reply

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: