Review Milkbooster ESP : Tidur Cukup Lepas Menyusu

Share on facebook
Share on twitter
testimoni milkbooster shaklee
Alhamdulillah syukur pada Allah mummy amek ESP jadi milkbooster. Susu sedap & pekat mummy!
Pengalaman seorang ibu kepada Adam Aman, yang share testimoni beliau selepas menggunakan ESP, bagaimana anaknya sangat nyenyak ketiduran selepas menggunakan ESP Shaklee sebagai milkbooster harian.


“Saya mula consumed ESP masa dalam pantang anak nombor dua. Amik Set Pantang Shaklee. Masa tu consumed pagi je untuk breakfast. Susu memang meriah dan pekat!

Tapi bila malam anak kerap bangun nak menyusu.. So saya amik before tidur. Memang bagus. Sebab sejak tu anak dah tak kerap bangun lagi untuk menyusu. Sekali je menyusu masa nak tido.

Extra.

Berat badan turun jugak..
Sambil dapat kulit cantik.😄

Alhamdulillah!”

Baca Selanjutnya :

Leave a Reply

Disclaimer

Nasihat yang di tulis di dalam blog ini tidak mewakili mana-mana ahli perubatan melainkan jika dinyatakan dan produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat sebarang penyakit. Sila dapatkan nasihat berkenaan jika memerlukan.

Recent Posts

Follow Us