Rahsia Elly Kembali Cantik Lepas Eczema dan Chickenpox yang Teruk dengan Shaklee

testimoni vivix shaklee untuk eczema dan chickenpox yang teruk
Reading Time: 2 minutes

Testimoni Eczema dan Chickenpox Vivix Shaklee

testimoni vivix shaklee untuk eczema dan chickenpox yang teruk

Setiap kali puasa Elly akan berusaha untuk simpan duit bagi beli Vivix dan juga ESP. Elly dah buat benda ni sejak tahun 2019 lagi. 2 tahun yang lepas, sampailah hari ini. Sebelum ni, setiap kali puasa je mesti Elly akan di serang eczema yang sangat teruk! Semuanya berpunca dari masalah air yang kurang masa puasa (so flare tu naik).

Bila Elly join 1 program ni yang namanya MCC, semua Master Coordinator dan leaders dalam program tu.. mereka minum Vivix macam ambil teh tarik! Mereka sangat konsisten dan langsung tak berkira ambil Vivix Shaklee. Very powerful.

Start dari tu, Elly pun nak konsisten bersungguh-sungguh! Nak ada skin yang juga cantik macam mereka. Alhamdulillah hasilnya, tahun 2019 tu.. Elly dah jarang-jarang dapat eczema. Elly percaya semuanya kerana doa dan juga asbab / sebab dari konsisten Vivix Shaklee itu sendiri.

ECZEMA GONE!

Tiba-tiba kena pulak chickenpox awal tahun 2020. Masa ni mak Elly sangat risau. Dia takut bekas tu semua selamanya dekat muka Elly. Macam-macam petua dan mandian Elly dah guna.

Dalam masa yang sama, Elly ambil Vivix Shaklee extra dose sebab takut muka berbekas. Lepas je habis chickenpox tu, masuk puasa pulak. Seperti yang Elly mention, masa puasa memang Elly akan ambil Vivix tu EXTRA DOSE dan KONSISTEN.

Asbab makan Vivix tu jugalah dengan extra dose Elly boleh pregnant-kan si Haya, anak Elly. Semalam, baru perasan skin Elly semakin glowing. Alhamdulillah, makin rajin buat jus Vivix lepas ni!

Order Vivix Shaklee

Promosi Vivix Shaklee masih berlangsung (sehingga di beritahu dah habis). Belian sebotol Vivix Shaklee akan mendapatkan:

  • Diskaun hampir 20%
  • Free Membership
  • Free Postage

Harga normal sebotol Vivix ialah RM 475. Selepas diskaun cuma RM 380 sahaja. WhatsApp (klik untuk order) Vivix Shaklee di sini.

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: