testimoni vivix shaklee kesihatan sendi lutut

Testimoni Vivix Shaklee untuk Kesihatan Sakit Lutut

Sakit sendi lutuT merupakan suatu penyakit yang biasa dialami oleh bukan sahaja rakyat Malaysia tetapi seluruh dunia.

Ikuti pengalaman daripada Puan Rose Abu Bakar yang alhamdulillah atas izin Allah telah mengamalkan Vivix Shaklee dan mendapat kesan baik ke atas kesihatan lutut beliau. Malah, bukan itu sahaja, beliau turut menikmati manfaat wajah yang muda remaja dengan pengambilan produk anti-penuaan; Vivix dari Shaklee.

Di tegur nampak lebih muda remaja dari usia sebenar. Malah menurut beliau sendiri, beliau berterima kasih kerana kenal dengan Vivix Shaklee yang banyak membantu beliau terutama sekali untuk kesihatan lutut beliau.

testimoni vivix shaklee sakit sendi lutut

Testimoni Vivix Shaklee Kesihatan Sendi Lutut

Amboi. Terasa tersedak masa minum tadi. Remaja yang tak tahan tu. But tqsm Azhad for introducing VIVIX. It helps a lot especially my knee, even my skin too! Tqvm my children yang support me to continue with Shaklee

Promosi Vivix Shaklee 2020

  • Beli 2 botol Vivix Shaklee, PERCUMA:
    PERCUMA VITAMIN C SHAKLEE
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • PERCUMA PENGHANTARAN
promosi vivix shaklee november 2020

Promosi Vivix Shaklee November 2020. WhatsApp untuk order (klik untuk wasap)

Daftar Ahli Shaklee Online – Daftar Sekarang 

Peluang keemasan sementara masih ada, daftar ahli Shaklee online. Isikan semua details yang diperlukan. Tapi, lepas dah isi.. anda masih belum sepenuhnya register tau! Kena aktifkan akaun Shaklee. Macam mana nak aktifkan?? Lepas dah isi form Daftar Sekarang, dan dah pun dapat SMS dari Shaklee yang mengandung ID anda.. terus contact Syaza, klik sini.

4 thoughts on “Testimoni Vivix Shaklee untuk Kesihatan Sakit Lutut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *