Top Commentator Blog aidaniez.com

Reading Time: < 1 minute
Terkejut Syaza time check komen dekat blog. Kak Aida mintak details Nama, Alamat & Nombor Telefon sebab Syaza terpilih as pemenang Top Commentator di blog Kak Aida. Alhamdulillah, syukur rezeki. ツ
Kak Aida sendiri memang rajin jalan-jalan di blog para blogger dan sangat suka support rakan-rakan blogger. Syaza suka baca kisah tentang family Kak Aida di blog. Travel, jalan-jalan, makan-makan, persiapan sekolah. Syaza baru je follow Kak Aida rasanya 3 bulan yang lepas macam tu, kot πŸ˜‰
Apa pun, terima kasih Kak Aida atas penghargaan kepada komentor di blog akak. Syaza doakan akak dimurahkan rezeki oleh Allah swt.
Amin ya rabbal β€˜alamien.
Syaza akan semakin bersemangat waja untuk mengomen dan meninggalkan komen di blog kawan-kawan serta memberi info, input dan ilmu sama ada tentang Shaklee, umum dan lain-lain. Ahaks, rasa skema plak~
Alhamdulillah.

Top Commentator AdianiezDotCom
Pinjam Gambar dari blog Kak Aida πŸ™‚

Fatin Syaza,
Certified Shaklee Distributor.

9 Comments

  1. Alhamdulillah, tahniah syaza

  2. Rezeki.,.alhamdulillah.Tahniah Syaza.

  3. Alhamdulillah, tahniah Syaza.. hihi Insha Allah hadiah awak untuk top commentator akak akan settle pada akhir bulan nie..

  4. tahniah

  5. Tahniah πŸ™‚

  6. Wah tahniah ya..bila lah Etuza tersenarai ni hehe

  7. Tahniah Syaza..

Leave a Reply

You cannot copy content of this page
%d bloggers like this: